27 Μαρτίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 27.3.2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "καλωσορίζει" τους αρχηγούς των 4 κομμάτων που κατέθεσαν την "πρόταση μομφής" κατά της κυβέρνησης, με την ελπίδα να τους ρίξει στον γκρεμό! 
Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή.

Η Πρόταση δυσπιστίας (μομφής)
«Πήραμε τη σημερινή θεσμική πρωτοβουλία για να μπει επιτέλους, ένα τέλος, σε ό,τι προσβάλλει το κράτος δικαίου και εν τέλει σε ό,τι προσβάλλει τον περήφανο ελληνικό λαό», τόνισε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. που κατέθεσαν από κοινού με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το οποίο ανέλαβε την πρωτοβουλία, οι Κ.Ο. των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας. 
«Επιθυμούμε την άμεση πρόοδο της διαδικασίας και την άμεση συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας», είπε από την πλευρά της κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ενώ απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη, συμπλήρωσε: «Είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων». 
Σήμερα, σε εξέλιξη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 9 το πρωί και θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή μέχρι αργά το βράδυ. Αύριο Πέμπτη η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9 το πρωί, με στόχο η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ. Σημειώνεται πως η τριήμερη συζήτηση θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Σχετική ανάρτηση: Πρόταση δυσπιστίας για την «μονταζιέρα» στα Τέμπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου