17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατική οργάνωση.
Επίσης μίλησε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τον Καμένο, το ΠΑΣΟΚ κλπ. 
Δείτε το σχετικό άρθρο που δημοσιεύουν σήμερα "τα Νέα" στη συνέχεια:

Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις
«Παντού στην Ευρώπη οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο: μυστική ψηφοφορία, με κάλπη και πρέπει να υπάρχει απαρτία των εργαζομένων και από αυτήν να υπάρξει πλειοψηφία. Υπήρξε συζήτηση να γίνει νόμος τέτοιος στην Ελλάδα και δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ, που είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που ζει η χώρα, αυτή τη διάλυση της χώρας, δηλαδή, τον απέσυρε το νόμο. Διότι στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι ήταν φιλολαϊκοί και ήθελαν να πηγαίνουν οι οργανωμένες και κραυγαλέες μειοψηφίες να κάνουν συνελεύσεις με το 16 και το 20% ενός κλάδου, να παίρνουν αποφάσεις μ’ αυτήν την πλειοψηφία, να τρομοκρατούν μετά τους υπόλοιπους με το ηθικό δίλημμα αν απεργούν ή όχι». 

Για την απεργία των εκπαιδευτικών και το αν υπάρχει υποκίνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν υπάρχει 90%. Πουθενά στη χώρα. Ούτε σε ένα σχολείο. Μετέχουν πολλοί, αλλά το 90% συμμετοχής το έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και εσείς όλοι οι δημοσιογράφοι το αντιγράψατε. Πού υπάρχει; Στον Άλιμο; Του Κορτζίδη; Στο προπύργιό του, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την εξουσία και την κυριαρχία και την καπηλεύεται και τρομοκρατεί τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει στη μάχη της εφεδρείας του τους μαθητές. Ο εγκληματίας πολέμου Τέιλορ, ο οποίος τώρα είναι στη φυλακή στη Χάγη, όταν είδε ότι έχανε τον εμφύλιο στη Λιβερία, στρατολόγησε όλα τα παιδιά από 9 ετών και πάνω. Τους έδωσε ένα καλάσνικοφ και τους έβαζε να πολεμάνε. Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει στη μάχη τους μαθητές. Πρώτα του Λυκείου, φαντάζομαι, και ύστερα του Γυμνασίου και πιθανόν να πάει και στο Δημοτικό».

Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος χωρίς σπουδές. Αυτό φαίνεται κάθε φορά που τον ακούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας. Είναι τρομοκρατική οργάνωση. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά, αλλά ιδίως όταν ο κ. Καμμένος πήγε και είπε: λιντσάρετε – σκοτώστε, δηλαδή – τον εκλεγμένο δήμαρχό σας. Και δεν βγήκε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ «αίσχος, διώξτε αυτόν το φασίστα από τη Βουλή». Σας θυμίζω ότι ο κ. Πάχτας εξελέγη δήμαρχος στην περιοχή με αυτό το θέμα, αυτό ήταν το θέμα (στις εκλογές), για τα ορυχεία χρυσού και αν θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και είπε ναι και γι’ αυτό εξελέγη. Η πλειοψηφία θέλει να δουλέψουν τα ορυχεία στην περιοχή. Η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού το θέλει και πήγε ο Τσίπρας εκεί και είπε να τον σκοτώσουν (τον Πάχτα) και βγάνει ο Καμμένος και λέει (τα ίδια). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τον Καμμένο. Είναι οι ίδιοι που έβαζαν βενζίνη να κάψουν τους εργαζομένους στο ορυχείο. Είναι οι ίδιοι που πήραν τα όπλα και πυροβολούσαν. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός. Στην Ελλάδα, οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες, οι ναζιστές – ο Στάλιν και ο Χίτλερ, δηλαδή – έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε ποσοστό 40% να τους ψηφίσει. Είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και μη μου πείτε ότι δεν είμαστε. Διότι εγώ έλεγα την παραμονή της 21ης Απριλίου του ’67 ότι δεν πρόκειται να γίνει δικτατορία, ως στέλεχος του ΚΚΕ και ορθής αντιλήψεως άνθρωπος, όπως πίστευα τότε. Και τελικώς έγινε δικτατορία και πάθαμε αυτά που πάθαμε.
Ο Τσίπρας μπορεί να κάνει κυβέρνηση μόνο με τον Καμμένο αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι τραγικό για την Ελλάδα (ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα). Δηλαδή, όταν ανέβηκε ο Χίτλερ με 35%, έπρεπε να πούμε ότι δεν αμφισβητούμε την πρωτιά; Ούτε να θέσω όρους και προϋποθέσεις να μην είναι πρώτο κόμμα; Ο Τσίπρας μπορεί να μην είναι Χίτλερ, αλλά οι εταίροι του είναι. Είναι υπέρ της δημοκρατίας ο Τσίπρας; Επανειλημμένα έχει πει – και στη Θεσσαλονίκη – ότι δεν θα σεβαστεί το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας. Είπε ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο. Εσείς, γνωρίζετε δημοκράτη να θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο; Η κυβέρνηση ανατρέπεται μέσα από τις εκλογές και στη Βουλή.
Θέλει τώρα να είναι αυτοδύναμος. Να πάρει 40%, να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ, αλλά να πάμε και να τους πούμε «δεν σας πληρώνουμε το χρέος, το χωρίζουμε σε δύο μέρη. Το ένα δεν το πληρώνουμε καθόλου και το δεύτερο το πληρώνουμε με καλύτερους όρους. Διαφορετικά, σας τραβάμε και μονομερείς ενέργειες». Και βεβαίως μονομερείς ενέργειες σημαίνει μποϊκοτάζ, σαμποτάζ και αναρωτιέμαι πώς μπορεί η ελληνική οικονομία να τα κάνει αυτά στους εταίρους μας. Αυτή είναι η κατάστασή μας.
Εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να σχολιάσω και να συζητήσω σοβαρά, στα πλαίσια ενός σοβαρού διαλόγου, την αντίθετη άποψη. Αυτή η άποψη, όμως, είναι η εξωφρενική, η λαϊκίστικη. Ένας εξωφρενικός, λαϊκίστικος παροξυσμός, όταν λέει ότι θα αυξήσει όλες τις παροχές και θα μειώσει τις υποχρεώσεις. Λέει «Έλληνες, αυτό που κάναμε τόσα χρόνια και την πατήσαμε, ελάτε να το κάνουμε τώρα ξανά σε έναν παροξυσμό». Δεν μπορώ να το σχολιάσω όμως αυτό (ότι ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μεγάλο ποσοστό). Είναι πολιτιστικό πρόβλημα. Ξεπερνάμε το πολιτικό πρόβλημα. Είναι θέμα διανόησης, είναι θέμα νοημοσύνης. Είναι θέμα πολιτισμού. Αυτοί είμαστε. Ένας στους πέντε Έλληνες, συγγενείς μας, συνάδελφοί μας, φίλοι μας, σκέπτεται αυτά τα πράγματα που δεν μπορεί να διανοηθεί. Δεν θέλει να ακούει αυτά που δεν γουστάρει. Θέλει να ακούει αυτά που γουστάρει και να μην κάνει τίποτα που δεν γουστάρει. Θέλει και να ακούει και να κάνει αυτά που γουστάρει».







yle="text-align: center;">

3 σχόλια:

  1. γιώργος παπαδόπουλος17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:47 μ.μ.

    ο Πάγκαλος λέει πράγματα αστήριχτα χωρίς ειρμό, το τραγικό είναι οτι αυτός ο "δημοκράτης" άνθρωπος ποτέ του δεν έκανε αυτοκριτική,βρίζει τους πάντες, χλευάζει τους πάντες, τραμπουκίζει, άλλοστε είναι γνωστό οτι ο παπούς του δεν υπήρξε δημοκράτης. Να μας πεί τα 50 και πλέον ακίνητά του τα απόκτησε με μόχθο, η όπως ο Τσοχατζόπουλος.Το οτι ήταν στο ΚΚΕ το γνωρίζω από χρόνια, όπως και ο Λοβέρδος και πολλοί άλλοι, εκεί μάλλον έμαθαν και το τραμπούκικο στυλ που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιώργος παπαδόπουλος17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:02 μ.μ.

    συμπληρώνω δε οτι ο Ελληνικός λαός ήταν ώριμος οταν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και φρόνιμος,τώρα ο Έλληνας ψηφοφόρος ειναι άφρων έχει έλλειμα διανόησης, ειναι απολίτιστος με μειωμένη νοημοσύνη. ΠΟΙΟΣ ο Έλληνας που επι 22 χρόνια τον ψήφιζε (αυτόν και το συνάφι του}, ξαφνικά άλλαξε? ή ο Πάγκαλος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το πρόσωπο του φασίστα εγγονός του Πάγκαλου ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιώργο, προσωπικά διαφωνώ με τις ακραίες θέσεις που πολλές φορές παίρνει ο Πάγκαλος, όπως για παράδειγμα όταν λέει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση". Όμως θα διαφωνήσω και μαζί σου όταν τον χαρακτηρίζεις "τραμπούκο". Ο βίος και η πολιτεία του είναι γνωστά. Πρέπει όμως να δεχτούμε ότι ο Πάγκαλος είναι από τους λίγους πολιτικούς που λέει αυτό που σκέφτεται, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος. Όταν η μέγιστη πλειοψηφία των πολιτικών άλλα λένε (συνήθως λένε ότι θέλει να ακούσει το ακροατήριο), άλλα σκέφτονται (την πολιτική τους καριέρα) και άλλα κάνουν (συνήθως τίποτα), αντίθετα ο Πάγκαλος μπορεί να είναι κάπως ωμός και θρασύς αλλά δεν συνηθίζει να χαϊδεύει αυτιά, δεν λαϊκίζει, ούτε αποφεύγει δώσει τις απαντήσεις σε καυτά θέματα που δεν είναι αρεστές. Από την άλλη νομίζω πως είναι αρκετά υπερβολικός όταν κρίνει τους πολιτικούς του αντιπάλους και πολλές φορές ξεφεύγει. Πάντως ο πολιτικός του λόγος δεν σε αφήνει αδιάφορο... Μήπως τον στήριξα αρκετά;;;

      Διαγραφή