9 Ιανουαρίου 2018

Kόψαμε την πίτα μας για το 2018 οι χειμερινοί κολυμβητές στην Αρτέμιδα

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι χειμερινοί κολυμβητές της Αρτέμιδας κόψαμε την πίτα μας για την καινούργια χρονιά, δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία Σιλιβάνι.

Όλοι σχεδόν είμασταν σήμερα εκεί:

Ο Αντώνης, η Μαρία, ο Δημοσθένης, η Αγγελική, ο Βασίλης, η Κράση, ο Παναγιώτης, η Χριστίνα, ο Σπύρος, η Ανθή, ο Νίκος, ο Στέφανος, ο Θόδωρας, και αρκετοί ακόμη.

Το πρώτο κομμάτι ήταν για τη θάλασσα, αλλά το τυχερό με το "φλουρί" έπεσε στην Αγγελική.

Φυσικά, πριν το κόψιμο της πίτας, πριν τις λιχουδιές, το κρασί και το τσίπουρο, κάναμε το μπάνιο μας, στα καθαρά και  ...δροσερά νερά της θάλασσας! 

Κάποιες (αρκετές) φωτογραφίες στη συνέχεια:Το χειμερινό κολύμπι, ως γνωστόν, πέρα από άσκηση και χαλάρωση είναι και υγεία, αφού ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Εξάλλου η μέρα, παρά την συννεφιά, ήταν σχετικά ζεστή για χειμώνα και η θάλασσα τόσο ήρεμη.

  


Μετά το μπάνιο και πριν το κόψιμο της πίτας, γευτήκαμε τις λιχουδιές (τυροπιτάκια, κοτόπουλο ψητό, κεφτεδάκια, στιφάδο κλπ), που βασικά έφτιαξαν οι κυρίες της παρέας, ήπιαμε αρκετό κρασί (πολύ άρεσε εκείνο του Στέφανου) αλλά και τσίπουρο.

Η ώρα της πίτας, που ήταν υπέροχη, φτιαγμένη από την Χριστίνα και την Κράση. Το πρώτο κομμάτι ήταν φυσικά για τη θάλασσα. Το τυχερό όμως κομμάτι με το "φλουρί" πήγε στην Αγγελική.


Η πίτα όμως θέλει και σαμπάνια! (ναι, η φτώχεια θέλει καλοπέραση!). Φρόντισε ο Σπύρος για αυτό.

Επιτέλους, συγκεντρώθηκαν σχεδόν όλοι, για κάποιες φωτογραφίες και για το κόψιμο της πίτας! Αρκετό κέφι στην παρέα! Ο καιρός μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος, το κέφι όμως περίσσευε... Η παραλία, το Σιλιβάνι, στην Αρτέμιδα. Σήμερα


Καλή χρονιά και του χρόνου! 

Φωτογραφίες (και τα λίγα κείμενα): Takis Ant (φυσικά ήμουν και εγώ εκεί!).

afirimeno.com

Σχετικές αναρτήσει από κοπή της πίτας τις προηγούμενες χρονιές:
5 Μαρτίου 2017
Αργήσαμε, αλλά κόψαμε την πίτα μας οι χειμερινοί κολυμβητές στο Σιλιβάνι

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο! Καλά τα καταφέρνετε! Συνεχίστε όσο μπορείτε. Και ωραίες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή