10 Ιανουαρίου 2016

Έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στην Αρτέμιδα

Κόψαμε, σήμερα Κυριακή, την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας όλοι όσοι συνηθίζουμε να κάνουμε χειμερινή κολύμβηση στο Σιλιβάνι της Αρτέμιδας. Συγκεντρωθήκαμε εκεί στην παραλία, κάτω από ένα συννεφιασμένο ουρανό και κάποιοι τόλμησαν παρά το ψιλοβρόχι να κάνουν το μπάνιο τους στα "δροσερά" ήρεμα θαλασσινά νερά!
 

Ήταν σχεδόν όλοι εκεί: Ο Σπύρος, η Κατερίνα, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Αντώνης, η Έφη, ο Αλέκος, ο Βασίλης, η Κράση, ο Παναγιώτης, η Χριστίνα, ο Σταύρος, η Αναστασία, ο Δημοσθένης μια ακόμα Μαρία και πολλοί ακόμη. Είχαμε και απουσίες, κάποιοι θεώρησαν, δικαιολογημένα ίσως, ότι η προγραμματισμένη κοπή της πίτας θα αναβαλλόταν λόγω καιρού. Όμως τίποτα δεν μας σταμάτησε... Απλά αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε λίγα μέτρα πιο πέρα από την παραλία, σε στεγασμένο χώρο, όταν άρχισε να ψιλοβρέχει. 








 

Κόψαμε την πίτα μας, ωραία ήταν η πίτα της Κατερίνας, τυχερή όμως ήταν η Μαρία. Ήπιαμε σαμπάνια και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία, εξάλλου το χειμερινό κολύμπι πέρα από άσκηση και χαλάρωση είναι και υγεία αφού ισχυροποιεί ως γνωστόν το ανοσοποιητικό σύστημα. Φάγαμε τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια και άλλες μικρολιχουδιές, ήπιαμε τσίπουρο και κρασί και χορέψαμε...




Η Μαρία η τυχερή σύρει το χορό: 




Ο καιρός μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος, το κέφι όμως περίσσευε... 

Καλή χρονιά και του χρόνου.
Φωτογραφίες: Takis Ant (φυσικά ήμουν και εγώ εκεί!). 

Σχετική ανάρτηση (από κοπή πίτας μια προηγούμενη χρονιά): 
Έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στο Σιλιβάνι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου