7 Ιουνίου 2019

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 7.6.2019

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου σε αντίστοιχες θέσεις και στο ... "σύλλογο γονέων και κηδεμόνων υπαλλήλων της Βουλής" στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή".

Σε σχέση με το 
σκίτσο σημειώνεται και τα εξής: 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, -η πρώην σύζυγος του οποίου περιλήφθηκε στο πρώτο "κύμα" των μετατάξεων, που ολοκληρώθηκε- δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ίχνος ενοχής για τις μετατάξεις. «Δεν κάνω συμψηφισμούς ούτε θα μπω σε ονόματα και σόγια. Δεν είναι ο στόχος να πούμε ότι και οι άλλοι έκαναν αυτά και εμείς εκείνα... Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης ότι θα πρέπει να είμαστε απολογούμενοι για ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς με τους προηγούμενους. Ο λαός δεν ζήτησε αυτό από εμάς. Ζήτησε τομές και έγιναν». Μίλησε, μάλιστα, για νόμιμη διαδικασία που είχε την συναίνεση και άλλων πολιτικών κομμάτων.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, παραδέχθηκε ότι "αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις" για τη μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στο Κοινοβούλιο. Και μετά τον σάλο που προκλήθηκε ζήτησε συγγνώμη όχι από την κοινωνία αλλά μόνο "από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους" που τους στενοχώρησε, λέγοντας ότι επειδή δεν μπορεί να επανορθώσει το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές.







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου