7 Ιουνίου 2019

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Για τη μετάταξη κόρης της στη Βουλή αξιοποιήθηκαν γνωριμίες!

«Προφανώς, αν δεν είχε την πληροφόρηση των νόμων κι όλα αυτά μπορεί να μη είχε κάνει την αίτηση» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, παραδεχόμενη ότι αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις για τη μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στο Κοινοβούλιο. Και μετά τον σάλο που προκλήθηκε ζήτησε συγγνώμη μόνο "από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους της" που στενοχώρησε και δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Πιο αναλυτικά: 

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κλπ δεν το συζητάμε αυτό, και δε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε ‘’έλα εδώ’’» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στον Alpha στο ερώτημα αν η μετάταξη της θυγατέρας της στη Βουλή προκαλεί ηθικό ζήτημα. 

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την απόσπαση της κόρης της, Μάχης Στεφανίας Δρίτσα, στη Βουλή, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη όχι από την κοινωνία αλλά μόνο "από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους" που τους στενοχώρησε, λέγοντας ότι επειδή δεν μπορεί να επανορθώσει το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

"Δεν θα εκλεγόταν ούτε βουλευτής γι’ αυτό το έκανε" σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας αφελή τη δήλωση που έκανε η κ. Χριστοδουλοπούλου. "Δεν ζητάει συγγνώμη από την κοινωνία, αλλά από τους φίλους και το κόμμα" σχολίασε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. "Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία ως το δήθεν νέο, και φεύγει ως η επιτομή του παλαιοκομματισμού" σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας.

Εντωμεταξύ, καταιγιστικές εξελίξεις πυροδότησε η γενική κατακραυγή για την τακτοποίηση φίλων και συγγενών στο προνομιακό περιβάλλον της Βουλής. Με εντολή του προέδρου της Βουλής και σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ελήφθη σήμερα η πολιτική απόφαση για το πάγωμα των 32 εκ των 64 συνολικά μετατάξεων υπαλλήλων που είναι ήδη αποσπασμένοι στη Βουλή.

Πηγές: skai.gr, ΑΝΤ1 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου