1 Νοεμβρίου 2012

Όταν το τσουνάμι παρέσυρε μία Harley Davidson

 Μια Harley Davidson διέσχισε τον Ειρηνικό Ωκεανό "ταξιδεύοντας" για 14 ολόκληρους μήνες, μετά το καταστροφικό τσουνάμι που "χτύπησε" τις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας το Μάρτιο του 2011. 

Αναδημοσίευση του σχετικού άρθρου από το auto.in.gr (όπου και δημοσιεύτηκε στις 29.10.2012) στη συνέχεια:
 

Όταν το τσουνάμι παρέσυρε μία Harley Davidson

Πολύ σκληρή για να υποκύψει στις δυνάμεις της φύσης και ειδικότερα στο καταστροφικό τσουνάμι που "χτύπησε" τις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου του 2011 αποδείχθηκε η Harley Davidson FXSTB Softail Night Train του Ikuo Yokoyama.


Η Harley Davidson "ταξίδεψε" για 14 ολόκληρους μήνες, διασχίζοντας μέσα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο τον Ειρηνικό Ωκεανό, ώσπου να καταλήξει στη νήσο Graham, στις δυτικές ακτές του Καναδά.


Ο τυχερός-άτυχος Ikuo Yokoyama αρνήθηκε την πρόταση της Harley Davidson να επιστρέψει την κατεστραμμένη FXSTB Softail Night Train εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το μακρινό της ταξίδι, ωστόσο, δήλωσε συγκινημένος από την υποστήριξη την οποία δέχθηκε από τους ιδιοκτήτες Harley Davidson.


Με εμφανή τα σημάδια της πολύμηνης παραμονής της στον Ειρηνικό Ωκεανό, η FXSTB Softail Night Train εκτίθεται στο μουσείο της Harley Davidson στο Milwaukee των Η.Π.Α., τιμώντας όσους έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία από το καταστροφικό πέρασμα του τσουνάμι.


"Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να εκθέσουμε τη μοτοσικλέτα του κ. Yokoyama. Αυτή η μοτοσικλέτα έχει να πει μία φανταστική ιστορία και είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να τη μοιραστούμε", δήλωσε ο Bill Davidson, αντιπρόεδρος του μουσείου της Harley-Davidson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου