22 Μαΐου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 22.5.2024

Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ: Πέτυχαν 14.837, διορίστηκαν 51! "Μάπα" το καρπούζι! 
Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα Νέα.
Σημειώεται ότι "μάπα" χαρακτήρισε πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Στέφανο Κασσελάκη με αποτέλεσμα την μεταξύ τους κόντρα.

Το σχετικό ρεπορτάζ:
Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τα vip κρεβάτια στον «Ευαγγελισμό» για τον τελικό του Conference League και τον χαρακτηρισμό "μάπας".
O κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Action24 είπε: «Στο τέλος, με όσα προβλήματα έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με όσα λάθη γίνονται -που γίνονται- δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Δηλαδή, όταν βλέπεις τον Κασσελάκη να ασχολείται με αυτό, είναι σα να λέει “θέλω να ακυρωθεί ο τελικός, να μη γίνει. Θέλω η Ελλάδα να μη διεκδικήσει καμία διοργάνωση στο μέλλον”. Τι λέει στην ουσία; “Δεν κάνω για πρωθυπουργός, είμαι μάπας”». Μετά από παρότρυνση του δημοσιογράφου, ο υπουργός Υγείας είπε «τη διαγράφουμε (τη λέξη)».
Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε στα social media όσα είπε ο υπουργός Υγείας. «Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα». Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου