10 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: «Υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά»... «Θα τους ξεσκίσω»!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης,
κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη (7/5) περιόδευσε στην αγορά της πόλης και σε συνομιλία που είχε με κάτοικο της περιοχής, αφού τον διαβεβαιωσε ότι θα είναι πατριώτης στην πράξη και όχι στα λόγια, πρόσθεσε: «Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πάρα πολλοί... Κάποιοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε τα χέρια μέσα στο Πάσχα αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά...».

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές αυτές. «Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!» επισημαίνει σε δήλωσή του.

Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Αργά το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στις δηλώσεις του με νέα ανάρτηση που έκανε στα σόσιαλ μίντια: «Ομολογώ ότι δεν περίμενα επίσημη αντίδραση από τη ΝΔ γι’ αυτά που είπα συνομιλώντας -όπως κάνω καθημερινά- με πολίτες. Μου δίνεται όμως έτσι η ευκαιρία να τα πω και γραπτώς: Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη σχετικά με τη φράση του κ. Κασσελάκη περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά», είπε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά». «Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τι λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο Action24, είπε: «Δεν έχω κανένα λόγο να σχολιάσω μια δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας σύμβουλος επικοινωνίας ο οποίος έχει μια επαγγελματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στέφανος Κασσελάκης «θα τους ξεσκίσω»!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλώντας την Πέμπτη με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία λόγω δήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη από την Πρέβεζα. «Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».

Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου