12 Ιουνίου 2012

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε τη χώρα

Επιστολή σοκ έστειλε προς το γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΝ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία αποχωρεί από το κόμμα καθώς εκτιμά ότι ακόμη και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Όπως δημοσιεύει ο "ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, την επιστολή συνέταξε ο Νίκος Χανιάς, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος.

Την έστειλε μάλιστα με e-mail στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής.

Όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ακουστούν οι συνιστώσες, γράφει, «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

«Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα», αποφαίνεται. Και κλείνει την επιστολή δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του...".


Έντονη ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου στην επιστολή του Ν. Χανιά, που σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ των άλλων αναφέρει:

... Η στάση του κ. Χανιά αποτελεί ανεξήγητη και ανήθικη πράξη που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του οποιουδήποτε πολιτεύεται πόσο μάλλον όποιου επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη.
Αναρωτιόμαστε τι συνέβη τις τελευταίες 5 μέρες και άλλαξαν οι πολιτικές; απόψεις του Νίκου Χανιά. ...

Πηγές:
Τα Νέα / Μικροπολιτικός
http://www.capital.gr/News.asp?id=1526298
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=153069&catID=77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου