2 Οκτωβρίου 2022

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 2.10.2022

Ήταν στην φοιτητική εστία στην  
Πολυτεχνειούπολη και "έκανε σπουδές" στη διάπραξη ληστειών και κλοπών, καθώς και στη διακίνηση ναρκωτικών... Τώρα κάνει το "μεταπτυχιακό" του στο κελί της φυλακής! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή".

Το σύντομο ρεπορτάζ:
ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση τριών συμμοριών που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης
«Καταφέραμε να εξαρθρώσουμε τρεις εγκληματικές ομάδες, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών και κλοπών σε καταστήματα και οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η αποδόμηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολύμηνης και συστηματικής έρευνας έπειτα από ευρείας κλίμακας και ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στους χώρους της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου» ανέφερε σε δηλώσεις του, λίγες μέρες πριν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Δάβαλος Δημήτριος και πρόσθεσε:
«Συνελήφθησαν 32 μέλη των συμμοριών, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά ενώ ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη διάπραξη τουλάχιστον 29 ληστειών, καθώς και σε πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα και ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες. Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωϊνές ώρες της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022, σε οικίες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, συνελήφθησαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Με την δράση αυτή κατορθώσαμε να επιφέρουμε ένα σημαντικό πλήγμα στις εγκληματικές ομάδες με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου όπου διέπρατταν ληστείες, πραγματοποιούσαν κλοπές και διακινούσαν ναρκωτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου