11 Απριλίου 2013

Μια μέρα χωρίς παπούτσια! Στις 16 Απρίλη

Την Τρίτη 16 Απριλίου βγάζουμε τα παπούτσια μας για να λάβουμε μέρος στην εκδήλωση "Μια μέρα χωρίς παπούτσια" ("One Day Without Shoes"). 

Πρόκειται για μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών.

Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, διοργανώνονται εκδηλώσεις χωρίς παπούτσια. Πάρτι χωρίς παπούτσια! Βόλτα χωρίς παπούτσια! Γεύμα χωρίς παπούτσια! Στο γραφείο χωρίς παπούτσια! Από εμάς εξαρτάται.

Γνωστά ονόματα όπως: ο Λένι Κράβιτζ, η Σαρλίζ Θέρον, η Ντέμι Μουρ, ο Τζέι Λένο, η Χέδερ Γκράχαμ, η Ντόνα Κάραν, η Αριάννα Χάφινγκτον και η Τόρι Μπερτς υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο "One Day Without Shoes".

Γιατί όμως τα παπούτσια;
  • Εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος.
  • Υπάρχουν χώρες στις οποίες τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να πάνε σχολείο.
  • Τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να είναι καλοί μαθητές. 
Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η Toms χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

Στην Αθήνα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Γκρι Κτίριο, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, ώρα 19.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Imam Baildi. 

_______________
Πηγή: http://www.tanea.gr της 10.4.2013


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου