3 Ιουλίου 2022

TasteAtlas: Τα καλά και τα χειρότερα στο ελληνικό τραπέζι

Μια από τις πιο 
γνωστές κουζίνες στον κόσμο είναι η ελληνική, που αποτελεί μάλιστα και κίνητρο για εκατομμύρια τουρίστες να επισκεφτούν την χώρα μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι τους αρέσουν και όλα τα ελληνικά φαγητά. Ποια είναι λοιπόν τα χειρότερα; Αλλά και τι υπέροχη είναι η παραδοσιακή "χωριάτικη σαλάτα" καθώς και τα ελληνικά τυριά!

Στην λίστα με τα 50 χειρότερα φαγητά του κόσμου που δημοσίευσε το TasteAtlas υπάρχει και ελληνική παρουσία με δυο φαγητά. Στο νούμερο 43 είναι η μπάμιες, ενώ στο 47 συναντάμε τον πατσά! Δυο φαγητά που πέρα από τη δυσαρέσκεια των πολλών έχουν όμως και φανατικούς φίλους.

Η λίστα με τα 50 χειρότερα φαγητά του κόσμου: 
TasteAtlas @TasteAtlas
29 Ιουν
World's worst rated foods, according to TasteAtlas audience. What's the worst dish you've tried? View full list: http://tasteatlas.com/100-worst-rate

Υπάρχει όμως στο TasteAtlas και η προβολή της παραδοσιακής αυθεντικής ελληνικής "χωριάτικης σαλάτας" με αναφορά σε ότι καλύτερο υλικό μπορεί να περέχει, αλλά και στα καλύτερα εστιατόρια που την σερβίρουν:
TasteAtlas @TasteAtlas
24 Ιουν
A traditional #Greeksalad  (Horiatiki) will always include tomato, sliced cucumber, sliced red onion, Kalamata olives, and of course feta cheese. Check out the detailed authentic #recipe and the best restaurants in the world that serve Greek salad: http://tasteatlas.com/greek-salad
 
Επίσης σε άλλο δημοσίευμα του TasteAtlas σχετικό με τα καλύτερα τυριά στον κόσμο εμφανίζονται πολλά (13 στα πρώτα 50) από τα γνωστά τυριά της χώρας μας. Και μάλιστα τρία από αυτά (Καλαθάκι Λήμνου, Γραβιέρα Νάξου και Μετσοβόνε) στην πρώτη πεντάδα!
TasteAtlas @TasteAtlas
21 Ιουν
1350 world cheeses: http://tasteatlas.com/cheese

Αυτά σύμφωνα με το TasteAtlas ..
afirimeno.com με στοιχεία από το twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου