19 Ιουνίου 2014

«F*** you, Greece...» γράφει η βρετανίδα πολιτικός και συγγραφέας Λουίζ Μεντς

Αφηρημένες ...Σκέψεις

Δικαιολογημένες είναι οι έντονες αντιδράσεις που προκαλεί το υβριστικό σχόλιο, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, της βρετανίδας πολιτικού και συγγραφέως Λουίζ Μεντς. Η εν λόγω κυρία (το κυρία σε καμιά περίπτωση δεν της αξίζει) ανάρτησε, λίγες μέρες πριν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:
«F*** you, Greece. Nasty things happening to nasty people. 69% of country are racists…» (Γαμ…, Ελλάδα. Απαίσια πράγματα συμβαίνουν σε απαίσιους ανθρώπους. Το 69% των κατοίκων είναι ρατσιστές…).

Και είναι επόμενο το περιεχόμενο και το ύφος των αντιδράσεων να είναι (σε μεγάλο ποσοστό) ανάλογο με εκείνο της ανάρτησης.

Είναι όμως προφανές ότι η 43χρονη Λουίζ Μέντς, μέλος της βρετανικής Βουλής την τριετία 2010 - 2012, προσπαθεί απελπισμένα να κρατηθεί στη δημοσιότητα, έστω και αν αυτή είναι αρνητική (το έχει ανάγκη ένας αποτυχημένος πολιτικός) και να βγει από την αφάνεια (το έχει ανάγκη μια μετριότητα-συγγραφέας). Και θεώρησε ότι βρήκε τον τρόπο, έτσι απλά.
Απλά την λυπάμαι...

Όσο για την έρευνα και τα συμπεράσματά της που επικαλείται, προφανώς πρόκειται για αυθαίρετα συμπεράσματα κάποιας αναξιόπιστης έρευνας. Αλλά φαίνεται ότι τα ιδιοτελή κίνητρα της "κυρίας" Λουίζ Μεντς, την ώθησαν να ενστερνιστεί τα σαθρά αυτά συμπεράσματα και να εκτοξεύσεις τις ύβρεις της, ώστε προκαλέσει αντιδράσεις και το όνομά της να συζητηθεί. Και τα κατάφερε!
Όμως και πάλι την λυπάμαι, τι κατάντια...

Το tweet της Λουίζ Μεντς*:

________
*από tanea.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου