3 Φεβρουαρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 3.2.2020

Ντόναλντ Τραμπ: «Κομμουνιστής» ο Μπέρνι Σάντερς, «παραμυθού» η Ελίζαμπεθ Γουόρεν, «κοιμήσης» ο Τζο Μπάιντεν, «μικρό μέγεθος» ο Μάικλ Μπλούμπεργκ.

«Εχω ένα παρατσούκλι για τον καθένα τους»…
Την παραμονή της έναρξης της εσωκομματικής διαδικασίας των Δημοκρατικών για την ανάδειξη του υποψηφίου τους για την προεδρία, στην Αιοβα, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφερε την κρίση του χθες Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News, για τους πιθανούς αντιπάλους του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Είπε λοιπόν:

Για τον Μπέρνι Σάντερς, ένα από τα φαβορί: «Θεωρώ ότι είναι κομμουνιστής. Όταν σκέφτομαι τον Μπέρνι σκέφτομαι τον κομμουνισμό. Θα μπορούσες να πεις "σοσιαλιστής", αλλά είναι κάτι περισσότερο από σοσιαλιστής».

Για την Ελίζαμπεθ Γουόρεν: «Την αποκαλώ "παραμυθού"», διότι «αυτή η γυναίκα δεν ξέρει πώς να πει την αλήθεια».

Για τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν; «Νομίζω απλά ότι είναι συνεχώς νυσταγμένος. Κάθε φορά που τον βλέπω, είναι νυσταλέος. Ο κοιμήσης Τζο».

Για τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ: «Πολύ μικρό μέγεθος» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι πρόβλημα το να είσαι κοντός (...) Αλλά θέλει ένα κασόνι για τα ντιμπέιτ, γιατί έχει δικαίωμα να το ζητάει αυτό;», επέμεινε ο Τραμπ, που έχει αποκαλέσει τον Μπλούμπεργκ «μίνι Μάικ». 

Η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπλούμπεργκ, η Τζούλι Γουντ, αντέδρασε λέγοντας: «Ο πρόεδρος λέει ψέματα». Είναι παθολογικός ψεύτης «για τα πάντα: τα τεχνητά μαλλιά του, την παχυσαρκία του και το τεχνητό μαύρισμά του».

Σίγουρα, έχουμε πολλά ακόμη να ακούσουμε, αφού οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν σε 274 ημέρες.

Πηγή: Στοιχεία από kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου