14 Ιουνίου 2020

Ο Δ. Παπαδημούλης και η ... Παπαδημούπολη


Ο Δ. Παπαδημούλης αγόρασε άλλα 6 ακίνητα το 2019, έφτασε τα 38. Φτιάχνει την ...Παπαδημούπολη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο "Πρωτο Θέμα" με τίτλο "Παπαδημούπολη" ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αγόρασε άλλα 6 ακίνητα το 2019, ενώ μέσα σε δύο χρόνια αγόρασε 16 καινούρια ακίνητα, όλα σε τιμές ευκαιρίας, φτάνοντας αισίως να διαθέτει συνολικά 38 ακίνητα.


Πήρε τους μετανάστες στα σπίτια του, προσθέτει το δημοσίευμα, αλλά βγάζει πάνω από 6.000 ευρώ τον μήνα από τη ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now, την Praksis, καθώς και μεμονωμένους μετανάστες από τη Γκάμπια, τη Μπουργκίνα Φάσο και την Τουρκία!

Φυσικά, η καινούργια αυτή αποκάλυψη σχολιάστηκε και στα κοινωνικά δίκτυα. Τι απαντά όμως ο κ. Παπαδημούλης; Σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: "Για αυτή την συκοφαντική αθλιότητα, έχει ήδη ανατεθεί στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα".

Dim. Papadimoulis @papadimoulis
Για αυτή την συκοφαντική αθλιότητα, έχει ήδη ανατεθεί στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα.

Στη συνέχεια κάποιες αναρτήσεις στο twitter που σχολιάζουν τις αποκαλύψεις που αναφέρονται στο παραπάνω δημοσίευμα:


Georgy Zhukov @GeorghyZhukov
Ο σ. @papadimoulis αγοράζει διαμερίσματα από δυστυχείς που εξαθλιώθηκαν από τις πολιτικές του κόμματος του σ. @papadimoulis, για να τα νοικιάσει σε άλλους δυστυχείς. Και αυτό είναι μπίζνες, κύριες και κύριοι. #παπαδημουπολη

Αντικαθεστωτικός @nprepalas
Το να φτιάχνει #Παπαδημούπολη είναι δικαίωμα του Το να το κάνει με λεφτά ΕΕ & να τα μισθώνει πάλι με λεφτά ΕΕ ενώ είναι αντιπρόεδρος ΕΕ είναι γκρίζα ζώνη Το να βρίζει το κεφάλαιο είναι υποκρισία Το να λέει «εσείς δε λέγατε να πάρουμε τους πρόσφυγες σπίτι μας» είναι χυδαιότητα!

Latinopoulou @latinopoulou
Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακριά από την πολιτική είναι το ότι άνθρωποι σαν το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη (κ πολλούς άλλους) είναι πως μπήκαν «ξυπόλητοι» στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες με κάποιον τρόπο. #παπαδημουπολη.

Vasilis Kapetanakis @VKapetanakis
Να βγάζεις πάνω από €6.000 το μήνα από 15 διαμερίσματα που νοικιάζεις σε ΜΚΟ και μετανάστες σε Κυψέλη, Πατήσια και Αγιο Παντελεήμονα και ταυτόχρονα να πουλάς ανθρωπισμό και ηθικό πλεονέκτημα. Από τους καλύτερους πελάτες η ΜΚΟ «Solidarity Now» του Σόρος. #Παπαδημούπολη

ΝίκοςΣωτηροπουλος @NIKSOTIROPOYLOS
#παπαδημουπολη 38 ακίνητα Πάνω από 6000€το μήνα μισθώματα σε ΜΚΟ καταθέσεις 834.000€ Μετοχές 590.000€ Καταθέσεις συζύγου 1.024.340€ 16-03-2019 Βίντεο-μήνυμα Δημ. Παπαδημούλη Ευρωεκλογές: Θα αγωνιστούμε για εισοδηματική σύγκλιση και αναδιανομή του πλούτου. Δώσε πόνο Μητσάρα!

rastaman @rastamamam
Πεστε να με φάτε αλλά ο Παπαδημουλης κάνει την καλύτερη «δουλειά». Έχει πλούσια γυναίκα, παίρνει τα φράγκα τα πολλά από Ευρώπη και επενδύει σε δύο σταθερές αξίες. Τα ακίνητα και την αριστερά #παπαδημουπολη

George Lee @Harhalas
Το όνειρο του Παπαδημούλη! #παπαδημουπολη

ΚΛΑΡΙΝOΓΙΑΤΡOΣ @klarinodoctor
Ναι μωρή αρρώστια Μητσαρα! Δειξε σε όλους ποια είναι και τι είναι η αριστερά.Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μιμακο; #Παπαδημουπολη


Takis Ant @TakisAnt
Είδε τις τιμές στα ακίνητα να καταρρέουν και είπε να ενισχύσει τη ζήτηση! #παπαδημουπολη αγόρασε μαζικά και άλλα!

Σταμάτης Πουλής @stamatispoulis

Προφανώς ο #Παπαδημούλης ετοιμάζεται για την καριέρα του μετά την Ευρωβουλή και έχει βάλει στόχο να γίνει Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων... #Παπαδημούπολη 

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή" (Ο Στράτος Παραδιάς είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων)

Ό,τι είναι ο Τζόρνταν για μπάσκετ, είναι ο Παπαδημούλης για το Real Estate? ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ... #παπαδημουπολη

John Hoston @IwannhsXwston
Το ξέρετε ότι η #Παπαδημούπολη έχει περισσότερους κατοίκους (15 * 4 = 60) από τις Νήσους Πίτκαιρν; Κυρ-Μήτσο μου, μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξεις δική σου σημαία; 


Νεώτερη αντίδραση Παπαδημούλη

«Το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται για τη στήριξη δράσεων υπέρ Ελλήνων πολιτών, αλλά και προσφύγων και μεταναστών» αναφέρει, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που κάμει λόγο και για "δολοφονία χαρακτήρα" και "ηθικό πλεονέκτημα".

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης (σύμφωνα με το ethnos.gr)
 μεταξύ άλλων αναφέρει: 

(...) «Επειδή η Ν.Δ. επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών» (...)

Και κάποια ακόμη Σχόλια στην δήλωση Παπαδημούλη: 


Ιωάννης Βατάτζης @mitspana
Θα είχε αξία αν το έκανε από την αρχή κι όχι όταν πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.

Zaxariadou Martha @myrtozax
Μετά το κράξιμο!Τον πιστεύουμε?


Tsiftsidis. Lefteris @TsiftsidisLeft1
Το άλλο με τον Τοτό να μας πει

Πηγές: protothema.gr , twitter.com , 
ethnos.gr

Σχετική ανάρτηση: Δ. Παπαδημούλης, εντυπωσιακό πόθεν έσχες (12.5.2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου