23 Ιουνίου 2020

Cristiano Ronaldo: Το μυστικό για να είστε πάντα fit

Ο Cristiano Ronaldo αποκαλύπτει έναν απλό τρόπο για να φτιάξετε και να διατηρήσετε ένα σώμα σαν το δικό του. Από το clickatlife.gr:

Ο super star της μπάλας είχε ανέκαθεν ένα τεράστιο χάρισμα στο να βρίσκει τρύπες στην αντίπαλη άμυνα για να σκοράρει ή να πλασάρει έτοιμες φάσεις για γκολ. Κάτι, που έχει πολλά να κάνει με το μυαλό και την αντίληψη, αλλά όπως όλοι οι ειδικοί στην αθλητική ιατρική και προπόνηση λένε, ένα τέτοιο ταλέντο δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει τη διάρκεια και το ταμπεραμέντο που διαθέτει ο
 35χρονος Cristiano Ronaldo, εάν δεν ήταν 100% αφοσιωμένος στο μεγαλύτερο όπλο, που διαθέτει κάθε επαγγελματίας αθλητής: τη διατήρηση ενός σώματος έτοιμου για όλα.

Ποιο είναι το μυστικό; Το αποκαλύπτει ο ίδιος μέσα από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στο Instagram: 

Η υγιεινή διαβίωση: Δεν είναι κάτι που ο Ronaldo ακολουθεί μερικές φορές την εβδομάδα. Είναι ένας τρόπος ζωής που τηρεί ανά πάσα στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα. «Μάθετε να εκπαιδεύετε το μυαλό σας όπως και το σώμα σας», λέει. 

«Η ψυχική δύναμη είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική δύναμη και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και εστιασμένοι στα κίνητρα που θα σας οδηγήσουν σε μια υγιεινή ζωή, είτε αυτό αφορά τη διατροφή σας, είτε την φυσική εξάσκηση του σώματός σας» προσθέτει.

Η προπόνηση: «Μπορεί να θεωρείται πολύ σημαντική παράμετρος διατήρησης και ανάπτυξης του μυϊκού συστήματος, αλλά ένας πιο χαλαρός τρόπος ζωής θα σας βοηθήσει να είστε ακόμη καλύτεροι σωματικά, διανοητικά και ψυχικά. Ο ελεύθερος χρόνος με την οικογένεια είναι το κλειδί, κάτι που μου χαρίζει τεράστια θετική δύναμη».

«Ασκηθείτε όπου μπορείτε, κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να κάνετε προπόνηση κοιλιακών στην κρεβατοκάμαρά σας όταν ξυπνάτε το πρωί ή πριν πάτε για ύπνο. Αυτό είναι κόλπο που θα σας βοηθήσει να δείτε πολλά οφέλη, ακόμη και όταν δεν είναι υποχρεωτικό να μπείτε σε μια ρουτίνα πλήρους προπόνησης σε ένα γυμναστήριο» αναφέρει.

Πηγή: clickatlife.gr


Κάποιες από τις σχετικές με τον Ρονάλντο αναρτήσεις μας:
Στον Ρονάλντο η «Χρυσή Μπάλα» για 5η φορά (
8.12.2017)
Ρονάλντο: Στιγμές χαλάρωσης στη Μεσσηνία (
10.7.2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου