13 Φεβρουαρίου 2012

Ανέκδοτο - Ο Θεός στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ο Θεός βλέπει το πρόβλημα της Ελλάδας και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ιστορική αυτή χώρα και αποφασίζει να κάνει άμεση παρέμβαση.

Κατεβαίνει στην Βουλή των Ελλήνων, όπου συνεδριάζουν οι βουλευτές, παίρνει το λόγο και τους λέει:
"Ακούστε ρεμάλια, αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα ευρώ, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. 


Επίσης αποφάσισα να βρω λύση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο σκοπιανό και στο αλβανικό ζήτημα και εφεξής οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.
Η Κύπρος θα ενωθεί με την Ελλάδα. Ακόμη θα σας υποδείξω συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βγάλετε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα.
Τέλος χαρίζω όλα τα δάνεια των Ελλήνων προς τις τράπεζες τους".

Στο άκουσμα όλων αυτών το ελληνικό κοινοβούλιο σείεται από ιαχές και χειροκροτήματα. Οι βουλευτές όλων των παρατάξεων αγκαλιάζονται μεταξύ τους.

Ο Θεός όμως τους κάνει νεύμα να καθίσουν κάτω και τους λέει : 
"Μισό λεπτό ρεμάλια, ακούστε και το τελευταίο: 
θέλω από εσάς όμως, να κάνετε και μια μικρή, ελάχιστη παραχώρηση, για όλα αυτά που δίνω στην χώρα που τόσο πολύ αγαπάτε...".

Οι βουλευτές ωρύονται από τα έδρανα ενθαρρύνοντας τον Θεό να συνεχίσει και αυτός λέει:
"Θα ήθελα, όσοι έχουν εκλεγεί την τελευταία 20ετία να φύγουν και να μην ξαναβάλουν ποτέ ξανά υποψηφιότητα σε κυβερνητική θέση".

Η βουλή παγώνει και οι βουλευτές αποσύρονται για να το σκεφτούν.

Σε δύο ώρες εκδίδονται πύρινες ανακοινώσεις από τα κόμματα που καταγγέλλουν την επέμβαση ξένου παράγοντα στην χώρα και την προώθηση εκβιαστικών διλημμάτων για την υποδούλωση της χώρας και του λαού της, ενώ πολλά ΜΜΕ μιλούν για θεσμική εκτροπή από την χωρίς κανένα λόγο απρόκλητη και θρασεία επέμβαση του Θεού στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου