14 Οκτωβρίου 2018

Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή!

Καθεστωτικές αντιλήψεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα». Αντιδράσεις από ΝΔ. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ». Μεχρις εδώ καλά, αλλά ο κ. Πολάκης πρόσθεσε:

«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα».

Ήταν μια δήλωση, που εκτός από την απειλή με φυλάκιση προς πολιτικούς του αντιπάλους, μπορεί να θεωρηθεί και ως επίθεση προς τη Δικαιοσύνη, αφού την καταγγέλει για "συνειδητή προσπάθεια" καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών, αλλά και παρέμβαση στο έργο της, τη στιγμή που την καλεί να επιταχύνει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση με στόχο την "πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα"!

Στις πιο πάνω δηλώσεις Πολάκη αντέδρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αναφέρουν τα εξής: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη».

afirimeno.com

Πηγές με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ και skai.gr






yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. «Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλάδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας...», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ξεχνάει όμως ο κ. Πολάκης ότι ο ίδιος δεν είναι ένας απλός θαμώνας καφενείου, αλλά υπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή