22 Ιανουαρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 22.1.2021

Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, τώρα ...προπονείται για το εμβόλιο της γρίπης, θα δείξει και πάλι μπράτσα και στήθος! 
Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή». 

Και ένα ...ενδιαφέρον ρεπορτάζ, από το 
iefimerida.gr:

Η φωτογραφία του Μητσοτάκη που έγινε viral και εκτός Ελλάδας

Viral και εκτός Ελλάδος έγινε η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα που λαμβάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ο εμβολιασμός του πρωθυπουργού έγινε την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος από διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμβολιάζεται βγάζοντας το μισό πουκάμισό του, χωρίς να φορά κάποιο μπλουζάκι ή φανελάκι, προκάλεσε το ενδιαφέρον και της Daily Mail. Η βρετανική ιστοσελίδα, στην κατηγορία «Female» αφιέρωσε άρθρο για τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον εμβολιασμό του Ελληνα πρωθυπουργού.

Το δημοσίευμα της Daily Mail με εύθυμο τίτλο: 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο ''Αττικόν'' τη Δευτέρα. Δεν σήκωσε όμως τα μανίκια του, όπως έκαναν οι περισσότεροι, αλλά ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το στήθος του. Απέκτησε μάλιστα ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα στη Βρετανία, αφού στο twitter έγινε μεγάλη συζήτηση. Κάποιος μάλιστα ρώτησε αν ο Μπόρις Τζόνσον θα μπορούσε να τον ακολουθήσει, ενώ άλλοι τον συνέκριναν με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και την αθλητικότητά του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.  

Κάποιος άλλος, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί να πείσει τους Ελληνες να εμβολιαστούν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου