23 Ιουλίου 2012

Ανέκδοτο: Λάθος e-mail

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφασίζει να κάνει τις χειμερινές διακοπές του στην Φλόριντα, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανονίζουν λοιπόν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου είχαν περάσει, χρόνια πριν, τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή όμως δεν το επέτρεπαν οι δουλειές τους να φύγουν μαζί, κανονίζουν ο άντρας να φύγει την Τετάρτη και η γυναίκα την επόμενη ημέρα.


Φτάνοντας λοιπόν ο σύζυγος στο ξενοδοχείο στη Φλόριντα, μια μέρα πριν από τη σύζυγο, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια είνα άνετα και σύγχρονα. Διαθέτουν ακόμη και Η/Υ. Έτσι αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναίκα.

Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου λάθους.

Την ίδια στιγμή στο Χιούστον, μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της. Πηγαίνει κατευθείαν στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς.

Διαβάζει το πρώτο και πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, ο οποίος κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του... 


Το e-mail έγραφε:

ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.

ΘΕΜΑ: Έφτασα!!

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e-mail από μένα.
Έχουν laptop και internet πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις e-mail όπου θέλεις. 
Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα.
Όλα είναι έτοιμα και για σένα, που θα έρθεις αύριο. 
Ανυπομονώ να σε δω.
Ελπίζω να είχες το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα.

Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου