26 Ιουνίου 2021

Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Πολάκη

Αποκλεισμό για τρεις ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό του 
Παύλου Πολάκη επέβαλε το Facebook. Όπως αναφέρει σε μήνυμα του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο συγκεκριμένος αποκλεισμός αφορά σε δημοσιεύσεις που έγιναν στο χρονικό διάστημα (14/10/20 - 4/1/21 - 25/6/21).

«... επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει πως «ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!»

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis
20 ώρες πριν

Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους "έγκριτους δημοσιολόγους" τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα "να επιληφθεί"..., επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook !
Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώ...

See more

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη

«Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους "έγκριτους δημοσιολόγους" τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα "να επιληφθεί"..., επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!
Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή..., αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που "αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό" στις αναρτήσεις μου; Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη... (14/10/20 - 4/1/21 - 25/6/21).
Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου... τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω!
Ένα πάντως να θυμάστε...: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!».


Και δυο σχόλια από τα πολλά (τα περισσότερα υπέρ του) στο λογαριασμό του στο facebook:

Γιώργος Μουστακας
Παυλαρα να ξέρεις πιο πιθανόν να ζήτησε ο Τσιπρας από τον Ζούκερμπεργκ να σου κλείσει το προφίλ με τις μαλακιες που γράφεις παρά η κυβέρνηση .
#free_pavlaras

Αντώνης Λεβέντης
Άντε, τράβα για ένα τριήμερο κι εσύ για Άρη, χαβιάρι, καπουτσίνο, στο Costa Navarino.


Ανάρτηση Βερναρδάκη: Και μια υποστηρικτική προς τον Πολάκη ανάρτηση στο facebook από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, πανεπιστημιακό και βουλευτή Α'Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Αναπλ. Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης:

Χριστόφορος Βερναρδάκης
Εν ενεργεία βουλευτής (και πρώην Υπουργός), ο Παύλος Πολάκης, μπλοκάρεται από το Facebook σε μια ανοικτή πλέον επιβολή λογοκρισίας πέραν της συνταγματικής νομιμότητας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής οφείλει άμεσα να πάρει θέση. Η διατύπωση ελεύθερης και επώνυμης γνώμης ενός βουλευτή ακυρώνεται από ιδιωτικό φορέα.
Ευθεία υπονόμευση του Συντάγματος, της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και της δημοκρατικής νομιμότητας στη χώρα.
Δεν θα το αφήσουμε έτσι...


Αλλά και ένα σχόλιο στο twitter στην ανάρτηση Βερναρδάκη:

Georgy Zhukov ☭@GeorghyZhukov
Στη χώρα που τέως Υπουργός νομίζει ότι πλήττεται η δημοκρατία και το Σύνταγμα ΕΠΕΙΔΗ κάποιος παραβιάζει τους όρους χρήσης πλατφόρμας που ab initio δήλωσε ότι δεν θα παραβιάσει και αποδέχτηκε ότι αν τους παραβιάσει, θα υποστεί τις συνέπειες. Ποια φαιδρά πορτοκαλέα…

Πηγές: facebook.com, ethnos.gr, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου