14 Απριλίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 14.4.2024

Δέκα χρόνια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Θοδωρής Ζαγοράκης και τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ... 
Πως το δικαιολογεί ο Νίκος Ανδρουλάκης; 
Μα είναι αμεταχείριστος, μηδέν χιλιόμετρα! 
Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη από ανάρτησή του στο "Andreas Petroulakis Page".

Το σχετικό σύντομο ρεπορτάζ:

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κινήματος για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές του 2024. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας και νυν Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης.
Είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής-ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν «ανύπαρκτος» στις δυο προηγούμενες θητείες του, με μηδενικό ουσιαστικό έργο και μόνο τυπικές παρουσίες. Η Νέα Δημοκρατία δεχόταν διαρκώς κριτική για την επιλογή της και θεωρούνταν με διαφορά ο πιο άσχετος ευρωβουλευτής της.
Ο Θ. Ζαγοράκης δεν διαφοροποιήθηκε ποτέ από την κυβερνητική πολιτική, ούτε για τις υποκλοπές, ούτε για τα Τέμπη, ούτε για κάποιο άλλο ζήτημα από αυτά που αναδεικνύει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρχει κάποια, έστω, δικαιολογία για την προσέγγισή του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Θ. Ζαγοράκης μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να συμπεριληφθεί ξανά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και μόνο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον απέρριψε δέχθηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου