5 Μαΐου 2013

Περίεργα: Σχολείο έβαλε λουκέτο για μία ημέρα λόγω... καλού καιρού

Το να κλείνουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας (κακών ακραίων καιρικών συνθηκών, σφοδρών χιονοπτώσεων κλπ) το ξέρουμε. Το να κλείνουν όμως λόγω καλού καιρού, αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει. Να που έγινε και αυτό.

Το έκανε ο διευθυντής ενός ιδιωτικού σχολείου έξω από το Σιάτλ που αποφάσισε να βάλει λουκέτο για μία ημέρα στο σχολείο, λόγω... καλού καιρού.


Ο Μπομπ Σάμπσον, διευθυντής του Bellingham Christian School στο Σιάτλ, θεώρησε πως ο καιρός ήταν τόσο υπέροχος που άξιζε οι μαθητές να τον απολαύσουν και να μην κάνουν μάθημα.

«Το σχολείο κλείνει λόγο του καλού καιρού» ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του το σχολείο. «Είναι μία ηλιόλουστη μέρα σήμερα όλοι πρέπει να βρίσκονται μακριά από το σχολείο».

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, ήθελε να δώσει στους μαθητές λίγο χρόνο για να αναζωογονηθούν και να απολαύσουν τον ήλιο.

«Σε έναν κόσμο που συμβαίνουν πολύ σκληρά πράγματα είναι διασκεδαστικό να δημιουργείς μία στιγμή χαράς» είπε.

Μάλιστα, ζήτησε από τους μαθητές να τραβήξουν φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους στον ήλιο και να τις δείξουν τη Δευτέρα.

«Είναι μια ηλιόλουστη ημέρα σήμερα και όλοι θα λείψετε. Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους μαθητές που δουλεύουν σκληρά. Χαρείτε την και στείλτε μου τις φωτογραφίες με το παιχνίδι σας έξω στον ήλιο» έγραψε στην ιστοσελίδα του σχολείου.

_________________
Πηγή: http://news.in.gr 04 Μαϊ. 2013


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου