4 Αυγούστου 2017

Υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΣΥ ο Γιώργος Καμίνης

Νέα δεδομένα δημιουργεί στην κούρσα για την αρχηγία της νέας Κεντροαριστερής παράταξης η επιλογή του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη να θέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η σχετική πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων διέρρευσε σήμερα το απόγευμα αιφνιδιάζοντας την Χαριλάου Τρικούπη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» εδώ και αρκετές μέρες, αρκετά μέλη της πάλαι ποτέ πρωτοβουλίας των 58, με άτυπο επικεφαλής τον καθηγητή κ. Γιάννη Βούλγαρη, είχαν προσεγγίσει τον κ. Καμίνη πείθοντάς τον ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σηματοδοτήσει την αναγκαία ανανέωση και να συμβάλει στην επιζητουμενη διεύρυνση του Κεντροαριστερού χώρου. Ο ίδιος δε μάλλον δεν δυσκολεύτηκε να πεισθεί δεδομένου ότι η δεύτερη θητεία του στην Δημαρχία της Αθήνας ούτως ή άλλως πλησιάζει στο τέλος της.

Πληροφορίες που ήθελαν και τον κ. Νίκο Αλιβιζάτο στα πρόσωπα που εισηγήθηκαν στον κ. Καμίνη να διεκδικήσει την ηγεσία από την κ. Φώφη Γεννηματά διαψεύσθηκαν αμέσως από τον ίδιο. «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι προέτρεψα οποιονδήποτε να είναι υποψήφιος στην διαδικασία για την αναδειξη του επικεφαλής του νέου κόμματος» είπε.

«Καλοδεχούμενος στη μάχη ο κ. Καμίνης, όπως και κάθε υποψηφιότητα που προσθέτει και δεν αφαιρεί στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα κεντροαριστερή παράταξη» ήταν το πρώτο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, με τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν την απόλυτη βεβαιότητά τους ότι ο κ. Καμίνης δεν μπορεί να κερδίσει στις κάλπες την κ. Γεννηματά. 

Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου