20 Νοεμβρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 20.11.2021

Και ξαφνικά άρχισε να «βρέχει» λεφτά σε έναν αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια...
Έλον Μασκ προς υπαλλήλους: Έχετε 3 επιλογές, όταν δίνω οδηγίες, διαφορετικά θα πρέπει να παραιτηθείτε άμεσα.

ΗΠΑ: «Έβρεξε λεφτά» σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια

Χιλιάδες χαρτονομίσματα άρχισαν να «πετούν» έξω από ένα θωρακισμένο φορτηγό όχημα μεταφοράς χρημάτων που κινείτο σε έναν αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια χθες Παρασκευή, και οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους, βγαίνοντας για να συλλέξουν ό,τι προλάβουν.

Το απροσδόκητο "τζακ ποτ" προκλήθηκε όταν αναπάντεχα άνοιξε η πόρτα ενός θωρακισμένου φορτηγού μεταφοράς χρημάτων κοντά στο Σαν Ντιέγκο, όχι μακριά από τα σύνορα με το Μεξικό.


Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους στην μέση του δρόμου και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να κατεβαίνουν τρέχοντας να μαζέψουν με τις χούφτες δολάρια.

Ωστόσο, η χαρά των αυτοκινητιστών κράτησε για λίγο, καθώς η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο για να αποκαταστήσει την τάξη, συλλαμβάνοντας αρχικά δύο άτομα, ιδιαίτερα άπληστα, που στη βιασύνη τους κλειδώθηκαν έξω από τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να βρεθούν αποκλεισμένοι στον αυτοκινητόδρομο. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έλον Μασκ προς υπαλλήλους: Έχετε 3 επιλογές, όταν δίνω οδηγίες

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αγαπά την επικοινωνία: από τις παρορμητικές αναρτήσεις στο Twitter έως τα email «προς όλους», όπως τιτλοφορεί τα μηνύματα που στέλνει στους εργαζομένους των εταιρειών του. Το CNBC απέκτησε πρόσβαση σε δύο email που έστειλε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στους υπαλλήλους της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Το πρώτο αναφέρεται στη δυνατότητά τους να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας, ώστε αυτή να γίνεται πιο ευχάριστη- έχοντας το ακουστικό στο ένα αυτί τους και αφήνοντας το άλλο ελεύθερο για να ακούν τις συμβουλές ασφαλείας. Τους ζητάει επίσης να του προτείνουν ό,τι άλλο θα μπορούσε να κάνει την ημέρα τους πιο ευχάριστη, αφού όπως τονίζει, τον ενδιαφέρει οι εργαζόμενοί του να ανυπομονούν να πάνε κάθε μέρα στη δουλειά.

Το δεύτερο είναι σε σαφώς πιο αυστηρό τόνο και ενώ εστάλη και πάλι προς όλους τους εργαζομένους απευθύνεται ουσιαστικά προς τους υπευθύνους του κάθε τμήματος. Όπως επισημαίνει ο Έλον Μασκ όταν στέλνει ένα email με συγκεκριμένες οδηγίες, υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές για το τι πρέπει να γίνει:
α) Να του εξηγήσουν γιατί είναι λάθος οι οδηγίες του
β) Να ζητήσουν διευκρινίσεις, αν κάτι που γράφει δεν είναι σαφές
γ) Να εκτελέσουν τις οδηγίες.
Αν δεν γίνει κάτι από τα τρία, τότε ο μάνατζερ θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου