18 Νοεμβρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 18.11.2021

Ο Τζεφ Μπέζος προφητεύει: Η Γη θα γίνει τουριστικός προορισμός ανθρώπων που θα ζουν στο Διάστημα! 
Βρετανία: Ο πρόεδρος της Βουλής «μαλώνει» τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον – «Εδώ κουμάντο κάνω εγώ»!
Σε φυλάκιση 41 μηνών καταδικάστηκε ο «σαμάνος του QAnon» για την εισβολή στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου. Το κάλυμμα της κεφαλής του με τα μεγάλα κέρατα είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.


Η προφητεία του Τζεφ Μπέζος για το μέλλον της ανθρωπότητας

Ο Μπέζος που εκτός από την Amazon έχει ιδρύσει και την διαστημική εταιρεία Blue Origin, αντίπαλο δέος της Space X του Ελον Μασκ, έχει πει στο παρελθόν ότι οι κύλινδροι του φυσικού Τζέραλντ Ο’Νιλ (διαλέξεις του οποίου είχε παρακολουθήσει) αποτελούν την καλύτερη λύση, από αυτές που έχουν διατυπωθεί μέχρι στιγμής, για τη σωτηρία της ανθρωπότητας σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η παρουσία μας στον πλανήτη τεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Έχει προβλέψει μάλιστα ότι μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός τέτοιων κυλίνδρων οι οποίοι θα μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά εκατοντάδες δισ. ίσως και ένα τρισ. ανθρώπους.

Τώρα, σε ένα φόρουμ που διοργάνωσε στον Καθεδρικό της Ουάσιγκτον ο επικεφαλής του περιοδικού Harvard Business Review, ο Τζεφ Μπέζος παρόντος του διοικητή της NASA περιέγραψε με περισσότερες λεπτομέρειες την προφητεία του: «Σε μερικούς αιώνες οι άνθρωποι θα γεννιούνται στο Διάστημα, θα γεννιούνται σε αυτές τις αποικίες και θα επισκέπτονται τη Γη με τρόπο ανάλογο με αυτό που επισκέπτονται οι τουρίστες το πάρκο του Γέλοουστoουν. Οι αποικίες αυτές θα μοιάζουν με την καλύτερη μέρα που μπορεί να υπάρξει στο Μάουι αλλά αυτή η μέρα θα διαρκεί όλο τον χρόνο. Δεν θα υπάρχει κακοκαιρία, δεν θα υπάρχουν σεισμοί και όλοι οι άνθρωποι θα θέλουν να πάνε να ζήσουν εκεί» ανέφερε ο Μπέζος. Είπε επίσης ότι θεωρεί τη Γη ως τον τόπο καταγωγής του ανθρώπου, αλλά όχι και τον τελικό του προορισμό, για αυτό και ίδρυσε τη διαστημική του εταιρεία.
Φωτογραφία επάνω αριστερά: Ο Τζεφ Μπέζος μέσα σε ένα αντίγραφο της διαστημικής κάψουλας της εταιρείας του Blue Origin. 
Πηγή: naftemporiki.gr

Βρετανία: Ο πρόεδρος της Βουλής «μαλώνει» τον πρωθυπουργό

«Πρωθυπουργέ! Καθήστε κάτω! Δεν πρόκειται να με αμφισβητήσετε, μπορεί να είστε ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, αλλά εδώ μέσα κουμάντο κάνω εγώ» ακούστηκε να λέει ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ, απευθυνόμενος στον Μπόρις Τζόνσον όταν εκείνος έκανε συνεχείς ερωτήσεις στον Στάρμερ.
«Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και όλοι παίζουμε σύμφωνα με τους κανόνες, έτσι δεν είναι; Και σεβόμαστε τη Βουλή, άρα ας τη σεβαστούμε», πρόσθεσε.
Πηγή: Καθημερινή

Σε φυλάκιση 41 μηνών καταδικάστηκε ο «σαμάνος του QAnon»

Ο Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, 34 ετών, ο αυτοαποκαλούμενος «σαμάνος» του συνωμοσιολογικού κινήματος QAnon καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσινγκτον σε φυλάκιση 41 μηνών για τον ρόλο του στην εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος για παρακώλυση επίσημης διαδικασίας, επειδή συμμετείχε στην εισβολή στο Κογκρέσο, μαζί με εκατοντάδες υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με στόχο να εμποδίσουν την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.
Ο Τσάνσλεϊ, που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του λόγω της αμφίεσής του, που περιλάμβανε και ένα κάλυμμα κεφαλής με μεγάλα κέρατα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με σκούρα πράσινη στολή της φυλακής, γενειάδα και ξυρισμένο κεφάλι. 
Πηγή: kathimerini.gr
Σχετική ανάρτηση: Εισβολή στο Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ (7.1.2021)

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου