1 Ιουλίου 2014

ΟΚ το τερμάτισαν: η μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία του μπάσκετ

                                                                  Πηγή:sport24.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα συνέβη κι αυτό. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το τι διαδραματίστηκε σε παιχνίδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων!


Αν είστε χαλαροί όταν προσπαθήσετε να δείτε το βίντεο σίγουρα δεν θα καταλάβετε τίποτα. Εδώ δεν κατάλαβαν οι παίκτες και οι διαιτητές. Για αυτό προσέξτε απο την αρχή σε ποιο καλάθι σουτάρουν οι Άσπροι και σε ποιο οι Μπλε. Στη συνέχεια μη βιαστείτε να σταματήσετε το βίντεο διότι το καλύτερο είναι μετά το καλάθι.

Έχουμε ξαναδεί να μπαίνει αυτοκαλάθι. Αυτό που δεν έχουμε δει είναι αυτοκαλάθι μετά από αμυντικό ριμπάουντ και κυρίως δεν έχουμε δει τέτοια αντίδραση: την αντίπαλη άμυνα να επαναφέρει τη μπάλα και να προσπαθεί να σκοράρει στο άλλο καλάθι, πέφτοντας σε μια παγίδα άνευ προηγουμένου. Και μέσα σε όλα οι διαιτητές ούτε που καταλαβαίνουν ότι μόλις συνέβη η μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία του μπάσκετ!
Κι αυτό είναι το πιο απίστευτο! Όχι μόνο μπερδεύτηκε η μια παίκτρια, αλλά παρέσυρε και όλες τις υπόλοιπες (και τους διαιτητές)...
Το παιχνίδι έγινε πριν μερικές ημέρες στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κορασίδων (U-17) με την Σλοβακία να ξεκινάει την παρωδία και το Μεξικό να τη συνεχίζει...

 Πηγή: sport24






yle="text-align: center;">

3 σχόλια:

  1. κάποιοι είπαν οτι αυτά γίνονται μόνο στο γυναικείο μπάσκετ και κάποιο άλλοι οτι το ξεκίνησε ξανθιά. Όπως και να το δει κάποιος καταλήγει να γελάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο, ακόμη και σαν ...ανέκδοτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυναίκες και μόδα... Όταν πρωτοτυπεί μία, ακολουθούν τύφλα οι υπόλοιπες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή