25 Φεβρουαρίου 2013

Dynamite Jack (PC) - Δοκιμή

Με αφορμή την πρόσφατη προσφορά στο steam, δοκιμάσαμε ένα μικρό indie παιχνίδι ονόματι Dynamite Jack. Πρόκειται για ένα πολύ απλό platforming παιχνίδι, στο οποίο ο χαρακτήρας σας προσπαθεί σε κάθε πίστα του να φτάσει στην έξοδο της, προσπερνώντας εχθρούς και παγίδες.


Είναι ένα κυρίως stealth παιχνίδι, καθώς την περισσότερη ώρα θα περιπλανάστε στον δισδιάστατο κόσμο του με έναν φακό, το φως του οποίου δεν πρέπει να εντοπίσουν οι εχθροί σας.

Στη διάθεσή σας έχετε συνήθως και βόμβες, τους οποίες θα χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε τρύπες-περάσματα στους τοίχους ή να ανατινάξετε αντιπάλους. Υπάρχει δηλαδή και η επιθετική οδός, αλλά μην περιμένετε και όπλα - θα πρέπει να σκεφτείς στρατηγικά για να εξοντώσετε κάποιον.

Τα γραφικά είναι άκρως απλοϊκά, αλλά όχι άσχημα, ενώ και η μουσική δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι φυσικά καθαρά single player και συνοδεύεται από σχετικά εύκολα επιτεύγματα steam.

Θα προτείναμε αυτό το παιχνίδι σε όσους θέλουν να ξεφεύγουν που και που από τα υπόλοιπα "μεγάλα" παιχνίδια τους για να χαλαρώσουν με κάτι απλοϊκό. Δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα βαθύ παιχνίδι, καθώς δεν προσθέτει διαρκώς νέες προκλήσεις για τον παίκτη, οπότε θα πρότεινα να το αγοράσετε μόνο αν το βρείτε σε προσφορά.

Βαθμολογία : 5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου