2 Αυγούστου 2017

Τι συνέβη με την «τοποθέτηση» του Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ

Η είδηση ξεκίνησε χθες από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Αυγή και αφού μεταδόθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

"Ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης, θα είναι το πέμπτο και τελευταίο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ" μας είπαν. Μάλιστα πρόσθεταν ότι "την Πέμπτη αναμένεται να περάσει από ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής".

Στη συνέχεια, η είδηση διαψεύστηκε από πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής το οποίο αρχικά παρουσίασε την εκδοχή ότι "επρόκειτο για ένα λάθος" ζητώντας συγγνώμη για το μπέρδεμα.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η ίδια πηγή παρουσίαζε μια διαφορετική εκδοχή. "Όντως υπήρξε πρόταση προς τον ηθοποιό, να είναι ένα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ, αλλά ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή γιατί είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και η απόσταση είναι ανυπέρβλητο πρόβλημα".

Ότι και να συνέβη, το μόνο σίγουρο είναι ότι επρόκειτο για μια λάθος επιλογή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Να προσθέσουμε εδώ ότι ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από χαρακτήρες όπως ο Τραμπάκουλας, τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε σχολιασμό της επικαιρότητας από το προσωπικό του blog.

Αντιδράσεις και κάποια σχόλια στο twitter: 

ΚΛΑΡΙΝΟΓΙΑΤΡΟΣ‏ @klarinodoctor
Ηρθε η ωρα του Χαρρυ Κλυνν, στον πιο σημαντικο του ρολο, μετα απ αυτον που επαιζε το τρομπονι στον λουτροκαμπινε! Αμα εχεις εφεδρειες...

Κοινή Λογική‏ @commonsense489
Διοριστηκε και ο γραφικος συριζαιος, Χαρρυ Κλυνν στην ΕΡΤ. Φωτη Κουβελη ειμαστε ολοι κοντα σου, θα το ξεπερασεις και αυτο.

Venierisd‏ @Venierisd
Δηλαδή πιστεύετε ότι αυτη η ΕΡΤ είναι καλύτερη από αυτον τον Χάρρυ Κλυν και ξεσηκωθήκατε όλοι? #ερτ #Βαρουφακης #Γεωργιου

Dimitris Tsiodras‏ @DTsiodras
Ο Χαρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ; Καποια στιγμη θα δικαιωθουν και οι αγωνες της Αντζι...

Anna‏ @ankerasoula
"Πώς ανέβηκες στην κορυφή,ενώ δεν έχεις πόδια,γυμνοσάλιαγκα; Έρποντας,γλείφοντας και με τα κέρατά μου". Χάρρυ Κλύνν στο ΔΣ της ΕΡΤ. Δικό σας,

Stavros Tsakyrakis‏ @tsakyrakis
Ο Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ. Γελοίοι όλων των ειδών ενωθείτε.

afroditi grammeli‏ @AfroGrammeli
Η τοποθέτηση του Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ και η ανάκλησή της είναι ακόμη μία απόδειξη πολιτικής προχειρότητας και φανατικού κομματισμού

Spiros‏ @strofakias
ο Χαρρυ Κλυνν ειναι μια αριστη επιλογη για την χειροτερη κυβερνηση Δυτικης χωρας τα τελευταια 80 χρονια. Δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε.

Sotiris Katselos‏ @Katselos
Μη χαίρεστε που πήραν πίσω τον Χάρρυ Κλυνν μπορεί να φέρουν πάντα κάτι χειρότερο.

Makis Spyratos‏ @makisv1
Μετά το σύντομο πέρασμα Χαϊκάλη και τη ακύρωση της συνεργασίας με Χάρρυ Κλυνν στη κυβέρνηση σκέφτονται Μάρκο Σεφερλή ως επόμενη κίνηση.

Πηγές: Στοιχεία από protothema.gr και twitter.com






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου