11 Φεβρουαρίου 2018

Φρουζής στην «Κ»: Ουδέποτε έδωσα χρήματα σε πολιτικό

Ουδέποτε διακίνησε «μίζες» σε πολιτικούς, ορισμένους από τους οποίους δεν έχει καν συναντήσει, δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis και πρώην πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Κωνσταντίνος Φρουζής, κεντρικό πρόσωπο της πολύκροτης υπόθεσης. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τέλογλου ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν έδωσε ποτέ χρήματα «όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό». 

Υποστηρίζει επίσης ότι κάποιους από τους πολικούς που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν τους έχει συναντήσει ποτέ.

«Είδα τον κ. Πικραμμένο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Όπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο».

Όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Φρουζής αναφέρει ότι τον συνάντησε μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρου του 
Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), περιγράφει δε τη συνάντησή τους ως ολιγόλεπτη και με θέμα «τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».

Επισημαίνει επίσης ότι γνώρισε τον κ. Στουρνάρα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ και είχε επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του ΣΦΕΕ

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει τονίζει επίσης ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι εάν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Ολόκληρη η αποκαλυπτική συνέντευξή του Κωνσταντίνου Φρουζή στην Καθημερινή της Κυριακής

Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου