7 Δεκεμβρίου 2023

Taylor Swift, το Πρόσωπο της Χρονιάς 2023 για το Time

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, μουσικός παραγωγός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και επιχειρηματίας Taylor Swift (Τέιλορ Σουίφτ) αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, όπως ανακοίνωσε το περιοδικό Time.

TIME @TIME
Taylor Swift (@taylorswift13) is TIME's 2023 Person of the Year

Η 33χρονη Taylor Swift φιγουράρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού ως ο πιο επιδραστικός άνθρωπος της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες ημέρες.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η αγαπημένη σταρ μιλάει για τη χρονιά που έσπασε τα ρεκόρ της, την εντατική προετοιμασία της για την περιοδεία Eras Tour, την επανηχογράφηση των άλμπουμ της και τη δημόσια ζωή με τους δικούς της όρους.
Read Taylor Swift's full Person of the Year interview (featuring Benjamin Button, the cat) https://time.com/6342806/person-of-the-year-2023-taylor-swift/

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Taylor Swift το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time, Σαμ Τζέικομπς.

Η ίδια η Taylor Swift δήλωσε ότι νιώθει περήφανη, χαρούμενο και δημιουργική όσο ποτέ άλλοτε.

TIME @TIME
“This is the proudest and happiest I’ve ever felt, and the most creatively fulfilled and free I’ve ever been," Taylor Swift says. https://time.com/6342806/person-of-the-year-2023-taylor-swift/

Πηγές: naftemporiki.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου