22 Απριλίου 2014

Δεν δίνουμε εξετάσεις και διαπιστευτήρια σε κανέναν για το ζήτημα της Σουλεϊμάν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλος εκνευρισμός πρέπει να επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το προφανές λάθος του να απομακρύνει την Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να δώσει εξετάσεις και διαπιστευτήρια απέναντι σε κανέναν για τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα (της Σαμπιχά Σουλεϊμάν) και στο κατά πόσο υποκύπτει σε πιέσεις ξένων παραγόντων".
Θράσος απέναντι στους Έλληνες πολίτες και ειδικότερα στους ψηφοφόρους του; Και πάμε σε εκλογές...
Η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια:


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υποψηφιότητα από τη μειονότητα στη Θράκη
22/04/2014

Το ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη είναι πολύ σοβαρό για να το εκμεταλλεύονται- διάφορες πλευρές- για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να δώσει εξετάσεις και διαπιστευτήρια απέναντι σε κανέναν για τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο κατά πόσο υποκύπτει σε πιέσεις ξένων παραγόντων. Αυτές είναι γνωστές και ξεκινούν από την πεποίθηση ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν ίσων δικαιωμάτων.

Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέκυψε στις πιέσεις του τουρκικού προξενείου για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα της κ.Σαμπιχά, σκόπιμα ξεχνούν να αναφέρουν ότι τα δικά τους κόμματα δεν έχουν καμία υποψηφιότητα προερχόμενη από τη μειονότητα, την ίδια στιγμή που κύκλοι του τουρκικού προξενείου επιλέγουν να κατεβάσουν το δικό τους συνδυασμό και αποθαρρύνουν υποψηφιότητες μειονοτικών στα άλλα κόμματα.

Το Γραφείο Τύπου


Πηγή: 
www.syriza.gr 22.04.2014
http://www.syriza.gr/article/id/55902/Scholio-toy-Grafeioy-Typoy-toy-SYRIZA-schetika-me-thn-ypopshfiothta-apo-th-meionothta-sth-Thrakh.html#.U1auGlV_tPc

Σχετικό θέμα:
Λάθος η αντικατάσταση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου