25 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Στουρνάρας: Διαψεύδει συνάντησή του με Σημίτη

Διαψεύδει το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” ο Διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, που κάνει λόγο για συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, στο σπίτι του στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, αμέσως μετά την επίσκεψη της Οικονομικής Αστυνομίας, στη διαφημιστική εταιρία της συζύγου του.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΤτΕ:


25/09/2016 - Δήλωση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”. Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:
1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.
2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.
3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.
Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα.»

Πηγή: 
bankofgreece.gr 

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα “Δημοκρατία” γράφει:

«Είδε» τον Σημίτη στο απόρρητο τηλέφωνο!
Ο διοικητής της Τραπέζης τςη ελλάδος έσπευσε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού (στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου) αμέσως μετά την εισβολή της Οικονομικής Αστυνομίας στη διαφημιστική εταιρία της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου για το «σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ», για να μιλήσει με Κορακοχώρι από «θωρακισμένη» συσκευή επειδή φοβήθηκε τις υποκλοπές. 

Πηγή: dimokratianews.gr 

Το σκίτσο είναι της Έφης Ξένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου