24 Απριλίου 2019

Αντιδράσεις κατά Π. Πολάκη στο twitter

Μετά και την πρόσφατη αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του ΑΜΕΑ και υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου μια επιλογή από κάποια σχόλια, επωνύμων και μη, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, στο twitter: 

Michael Sidiropoulos‏ @Sidiropoulos_grΜπορεί ο Πολάκης, όπως σωστά λέγεται, να μην εκπροσωπεί ούτε τα Σφακιά ούτε την Κρήτη, αλλά φοβάμαι ότι εκπροσωπεί ένα κομμάτι της κοινωνίας μας. Ένα κομμάτι άθλιο και αρκετά μεγάλο για να επηρεάζει τις εξελίξεις.
 
Manos Voularinos‏ @ManosVoularinos 
O Πολάκης δεν είναι ένα αγριόχορτο που φύτρωσε στο καλοκουρεμένο γκαζόν του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολάκης είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό στα κρίσιμα οι λογάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τον προστατεύσουν.

Θάνος Πλεύρης‏ @thanosplevris
Ο Πολακης ειναι χρήσιμος για να μας θυμίζει ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο του @atsipras

Kyriakos Mitsotakis‏ @kmitsotakis
Ο κ. Τσίπρας, χθες, επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με τον κ. Πολάκη. Όλοι πια αντιλαμβάνονται ότι Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης. Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσίπρας σήμερα θα αισθάνεται πάρα πολύ μόνος του με την επιλογή του, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το κόμμα.

Ουίνστον Σμιθ‏ @Ouinston
Ο Πολάκης είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς η ζωή ξεφτιλίζει τους τζάμπα μάγκες. Ξεκίνησε με τσαμπουκά στη Μέρκελ, μπροστά σε γεμάτες πλατείες. Τέσσερα χρόνια μετά, έχει καταλήξει να πουλά νταηλίκια σε ΑΜΕΑ, υπό τις ιαχές των τελευταίων 50 τραμπούκων που ασχολούνται μαζί του.


Theodoros Pangalos‏ @tpangalos
1/3 Όλος ο ελληνικός λαός είναι με τον Κυμπουρόπουλο. ΟΛΟΣ! Ο Πολάκης δεν είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Τι το 'πιασε το «Παιδί» και τον υποστηρίζει με τόση μανία;

Manos Voularinos‏ @ManosVoularinos
Στο επόμενο ποστ του ο σύντροφος Πολάκης θα γράψει "αν ο Κυμπουρόπουλος θέλει ίσες ευκαιρίες ας σηκωθεί όρθιος" και ο σύντροφος Τσίπρας θα το διαβάσει, θα χαχανίσει και θα πει "βρε τον μπαγασα τον Παύλο πώς τα λέει" #ΣΥΡΙΖΑ 


Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή"

Yannis Maniatis‏ @Yannis_Maniatis
Ο #Πολάκης είναι ο ίδιος ο @atsipras. Ίδια αθλιότητα, ίδια απανθρωπιά προς οποιονδήποτε δεν ανήκει στην παρέα τους. Μόνο άνανδροι και φασίστες θα έχυναν τόσο δηλητήριο για έναν άνθρωπο, όπως ο Στέλιος @Kympouropoulos που αξίζει το θαυμασμό μας. #Κυμπουρόπουλος

Άδωνις Γεωργιάδης‏Επαληθευμένος λογαριασμός @AdonisGeorgiadi
Η δήλωση του Τσίπρα ότι ο λόγος που μιλάει έτσι ο Πολάκης είναι η καταγωγή του από τα Σφακιά, είναι η μεγαλύτερη συκοφαντική δυσφήμιση για έναν υπέροχο και ηρωικό τόπο της πατρίδας μας! Δεν εκπροσωπεί το ήθος των Σφακίων ο Πολάκης! Αυτό μας έλειπε. Το ήθος του Τσίπρα εκπροσωπεί!

Αντικαθεστωτικός‏ @nprepalas
Τέσσερις στάσεις Συριζαίων στο θέμα Πολάκη 1. Έχει δίκιο ο Πολάκης, φουλ στήριξη 2. Εντάξει μωρε είναι λίγο αψύς, έτσι είναι οι Σφακιανοί 3. Δεν έπρεπε να το πεί, αχρείαστο, κάνει κακό στο κόμμα 4. Δεν ταιριάζει με το ύφος της Αριστεράς (το είπα συνεχίζω) Ξεράστε ελεύθερα...

Συντηρητικός‏ @ConservantRight
Ο Παύλος Πολάκης είναι η μεγαλύτερη τιμωρία μας ως έθνος για την ηθική και πνευματική κατάπτωση μας. Ας ελπίσουμε στις ερχόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ύστερα από αξιολόγηση και με πολύ προσοχή #Πολακης_ΤΕΛΟΣ

Georgios Ventouris‏ @ventourisgeorg1
#Πολακης_ΤΕΛΟΣ Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κ. Πολάκη, να κατέθετες τ δικαιολογητικά σου για τ έγκριση δανείου σε μία συστημική τράπεζα, όπως όλοι οι απλοί Έλληνες πολίτες! Αλλά εσύ επέλεξες τ εύκολη κ σίγουρη λύση τ κομματικής τράπεζας! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

P. Papasarantopoulos‏ @PetrosPapasaran
Ο ΣΥΡΙΖΑΥΓΙΤΗΣ Έχω υποστηρίξει πολλές φορές ότι στη διάρκεια της κρίσης αναδύθηκε ένα νέο ανθρωπολογικό είδος, ο συριζαυγίτης. Αυτό το φαιοκόκκινο φαινόμενο απέκτησε τον ιδεότυπό του, που έχει ονοματεπώνυμο: Παύλος Πολάκης. Αισθητικά απεχθής και πολιτικά αποτρόπαιος. 


Γιαννης Λοβερδος‏ @YiannisLoverdos
Πολιτική αλητεία! αυτό τίποτε άλλο.... η ντροπή της Κρήτης. Αήθης επίθεση Πολάκη στον ήρωα της ζωής Κιμπουρόπουλο. Δεν φταίει όμως αυτός. Φταίει ο Τσίπρας, που τον κρατάει στην κυβέρνηση του!

Αριστερά 2Κ‏ @left2kolou
Έβρισε τον νεκρό Μπεσκένη, τον οποίον είχε συκοφαντήσει αισχρά. Στοχοποίησε τον Συνολάκη, γιατί τόλμησε να πει αυτό που είπε η δικαιοσύνη για το Μάτι. Βρίζει πολίτες και δημοσιογράφους, στοχοποιεί δικαστές. ΑΥΤΟΣ είναι ο Πολάκης. Το απόλυτο "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν". 


Αδιόριστος ΣΥΡΙΖΑίος‏ @metaklitos 
Ο Πολάκης επιτίθεται λυσσαλέα στον Κυμπουρόπουλο επειδή αδυνατεί να χωνέψει ότι ένας τετραπληγικός κατάφερε να γίνει ένας αξιόλογος επιστήμονας ενώ ο ίδιος παρέμεινε κάτι ανάμεσα σε διασταύρωση αυστραλοπίθηκου με ουρακοτάγκο #syriza_xeftiles #ΣΥΡΙΖΑ #Πολακης #Πολακης_ΤΕΛΟΣ 

Η ανάρτηση Πολάκη στο facebook:
Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!

Makis Voridis‏Επαληθευμένος λογαριασμός @MakisVoridis
Ο Πολάκης ισχυρίζεται ότι έκανε πολιτική κριτική στον Κυμπουρόπουλο δημοσιοποιώντας το ΦΕΚ με το οποίο προσελήφθη, για να τον εμφανίσει ως υποκριτή. Τέτοιος είναι ο Πολάκης. Ο Τσίπρας που τον στηρίζει είναι χειρότερος. Οι βουλευτές που τους ανέχονται είναι συνυπεύθυνοι. 


Giorgos Papachristos‏ @papachristosgio
Η κότα η λειράτη, έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα (δάσκαλος ο Τσίπρας), και δήλωσε οτι τάχα μου έκανε"πολιτική κριτική" όταν την "έπεφτε" στον Στ. Κυμπουρόπουλο. Τέτοιος ήταν πάντα. Ενας τζάμπα μάγκας... #Πολακης


Yiannis Skafidas‏ @YiannisSkafidas
Έκανε τον ΜΑΓΚΑ στον αείμνηστο Μπεσκένη 

Έκανε τον ΜΑΓΚΑ στον Επίτροπο Υγείας 
Έκανε τον ΜΑΓΚΑ στον Αδωνι & "κρύφτηκε" στο άρθρο 86 
Έκανε τον ΜΑΓΚΑ σε ΑΜΕΑ 
Παυλάκη, ένας αληθινός τιμητής της Κρήτης (Ν.Ξυλούρης) τώρα θα σου τραγουδούσε: 《Αγρίμια και "αγριμάκια"》 #Πολακης_ΤΕΛΟΣ 

C. Papachlimintzos‏ @CostasPap 
Θυμίζω ότι ο Πολάκης έχει καταδικαστεί την τελευταία διετία σε πρώτο βαθμό: - για συκοφαντική δυσφήμηση (υπόθεση Γιαννακού) - για πρόκληση ηθικής βλάβης (υπόθεση Πουλή) - για εξύβριση (υπόθεση Μπεσκένη) Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο στη μεταπολίτευση. 

Όμως, υπάρχουν και εκείνοι που συμφωνούν με τον Πολάκη!

Γιώργος Κυρίτσης‏ @giorgoskyritsis
Σορρυ παιδιά ο Πολάκης έχει δίκιο ο Κιμπουρόπουλος κ ο Μητσοτάκης έχουν άδικο

Takis Ant για το afirimeno.com


Πηγή: twitter.com 

Σχετικές αναρτήσεις:
Πρόταση μομφής από τη ΝΔ κατά Πολάκη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας 24.4.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου