2 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη του Alex Len (Phoenix Suns)

 
Μετά το Νο.29 του Draft, Archie Goodwin, καταπιάστηκε το Bright Side of the Suns και με το Νο.5, τον Alex Len:

Ο νεαρός Center παίρνει εδώ και λίγες μέρες μέρος στα Pick-Up παιχνίδια, παραδέχεται παρόλα αυτα ότι δεν είναι "ακόμη 100% έτοιμος". Για αυτό και συμμετέχει συνήθως μόνο στα πρώτα λεπτά κάθε παιχνιδιού.


Ο προπονητής Hornacek προσπαθεί να εμφυσήσει στην ομάδα του τον γρήγορο ρυθμό, κάτι που ο Len πιστεύει ότι του ταιριάζει απόλυτα, καθώς μπορεί να τρέξει, να μπλοκάρει και να δώσει την πρώτη πάσα στον αιφνιδιασμό. Ιδιαίτερο βάρος δίνει στη βελτίωσή του στην άμυνα και τις κινήσεις στο Low-Post. Γι αυτό και παρατηρεί άλλους μεγάλους παίκτες, όπως ο Tim Duncan, στο παιχνίδι τους, αρνούμενος όμως πως θέλει να μοιάσει σε κάποιον συγκεκριμένα.


Γνωρίζει ότι οι φίλαθλοι των Suns δεν περιμένουν φέτος τίποτα το ιδιαίτερο, παρόλα αυτά πιστεύει ότι θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Θέλει να χτίσουν μια ομάδα νικητών και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα προσωπικά του στατιστικά στο βωμό της ομαδικής επιτυχίας.

Όσον αφορά στην πόλη του Phoenix, εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά από τον καιρό και τους φιλικούς ανθρώπους, οι οποίοι ήδη τον αναγνωρίζουν στο δρόμο. 


Όταν δεν ασχολείται με το μπάσκετ, του αρέσει να βλέπει ταινίες, ιδίως αυτές του Tarantino, ή να παίζει σκάκι με τον ατζέντη του.








yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου