2 Οκτωβρίου 2013

Το Training Camp των Phoenix Suns ξεκίνησε

Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας των Phoenix Suns τελείωσε. 18 παίκτες παλεύουν για 15 θέσεις στο Ρόστερ και σύμφωνα με τον προπονητή Jeff Hornacek το έχουν πάρει πολύ σοβαρά:
"Δεν υπάρχουν πολλές κουβεντούλες. Η προπόνηση είναι σκληρή και οι παίκτες ανταποκρίνονται. Μερικές φορές φαίνεται λίγο αργοί, σαν να τρέχουν πάνω σε λάσπη, αλλά αυτό είναι εντάξει. Το έχουν πάρει πολύ σοβαρά."

Ιδιαίτερα ο Eric Bledsoe φαίνεται να είναι σε πολύ καλή φόρμα:




“Πιστεύω ότι παίζει με το σωστό τρόπο. Όταν πρέπει να σουτάρει, σουτάρει. Όταν πρέπει να διεισδύσει, έδειξε 2 φορές σήμερα ότι μπορεί. Επίσης μπορεί να πασάρει και αυτό με εντυπωσίασε περισσότερο. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος για τις ικανότητές του στην πάσα και ως playmaker. Αλλά από τα Pick-up παιχνίδια βλέπει κανείς ότι ξέρει τι κάνει."

Και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες όμως δεν τα πήγαν άσχημα. Ο Archie Goodwin έκανε "βουτιές" για να σώσει τη μπάλα και ο Alex Len παίρνει πλέον μέρος σε ολόκληρη την προπόνηση, ακόμη και τα 5-εναντίων-5. Ο πιο ενθουσιασμένος παίκτης ήταν όμως ο βεταράνος, Channing Frye, που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην ενεργό δράση:


"Προσπαθώ να απορροφήσω τα πάντα. Ακόμη και όταν απλά και μόνο σουτάρω, σκέφτομαι "Αυτό είναι καταπληκτικό". Δε με νοιάζει πόσο πολύ κουράζομαι, το βασικό είναι πως σήμερα βελτίωσα το παιχνίδι μου."







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου