3 Ιουλίου 2014

Shakira: Τραγουδά στον τελικό του Μουντιάλ

Η δημοφιλής κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira) θα τραγουδίσει, για μια φορά ακόμη, στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 13 Ιουλίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πριν από τον μεγάλο τελικό.

Η 37χρονη τραγουδίστρια αναμένεται να ερμηνεύσει, στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, το δεύτερο θεματικό τραγούδι του Μουντιάλ με τίτλο «La La La (Brazil 2014)»  (δείτε το σχετικό video).


Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση της Σακίρα σε τελετή λήξης Μουντιάλ, καθώς τραγούδησε και το 2010 στη διοργάνωση της Νότιας Αφρικής και το 2006 στη Γερμανία.

Λόγω και της σχέσης της με τον κατά δέκα χρόνια νεότερό της ισπανό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ (έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο, ενός έτους σήμερα), η Σακίρα φαίνεται να έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο και έτσι δέχθηκε με χαρά την τιμητική πρόταση της FIFA. «Έχω μια περίπλοκη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους και καταλαβαίνω πραγματικά τι σημαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε τόσους πολλούς ανθρώπους, εμού συμπεριλαμβανομένης» δήλωσε η τραγουδίστρια. 


Το επίσημο τραγούδι στη διοργάνωση της Νότιας Αφρικής το 2011 «Waka Waka (This time for Africa)». 

Στην τελετή λήξης, 
στις 13 Ιουλίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θα δώσει το παρόν και ο θρυλικός μεξικανός μουσικός, Κάρλος Σαντάνα, που θα ερμηνεύσει μαζί με τον σταρ του χιπ-χοπ, Γουίκλεφ Τζιν και τον σπουδαίο βραζιλιάνο τραγουδιστή, Αλεξάντερ Πίρες, τον επίσημο ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Dar Um Jeito». Επίσης στο μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στο στάδιο Μαρακανά θα παρευρεθεί και η τοπική μεγάλη σταρ Ιβέτ Σανγκάλο, που θα ερμηνεύσει μια σειρά από γνωστά βραζιλιάνικα τραγούδια, ενώ μαθητές από σχολή χορού του Ρίο θα παρουσιάσουν χορογραφίες σάμπα μεταφέροντας όλο τον κόσμο στους ρυθμούς της Βραζιλίας.

Πηγή: www.tanea.gr 03.07.2014
Τρίτος τελικός Μουντιάλ για τη Σακίρα - στο πλευρό του Κάρλος Σαντάνα






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου