28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώθηκε χθες Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της ναυτικό Απόστολο Μάντη στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.

Πάντως, η Ζωή έστησε για πάνω από μία ώρα τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε υπομονετικά την καλή του στο προαύλιο. 

Η νύφη έφτασε μαζί με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαμογελαστή, λαμπερή και ευδιάθετη, όπως ήταν και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. 


Στο γάμο ήταν παρόντα πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά και ο αρχηγός του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται ότι από τη γραφική κωμόπολη, τα Λουτρά Αιδηψού, κατάγεται η μητέρα της Ζωής, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.


Ο γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά, καθώς εκεί διαμένει και η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός και εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Πάντως δεν έλειψαν και οι ...κακίες! Ένα ενδεικτικό σχόλιο αναγνώστη που διαβάζω στο "Πρώτο Θέμα" αναφέρει: "Φιλαράκο, σου έδωσε 1 ώρα να το ξανασκεφτείς και να φύγεις να γλιτώσεις, αλλά εσύ εκεί! Μη λες μετά ότι δεν ήξερες... Kalo kouragio!"

Εμείς πάντως τους ευχόμαστε: "Να ζήσουν"...

Πηγή: από το protothema.gr
Περισσότερα στο:
http://www.protothema.gr/politics/article/413734/o-gamos-tis-zois-konstadopoulou/
Φωτογραφίες: Γουίλλιαμ Φαίηθφουλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου