14 Σεπτεμβρίου 2016

Ιστορίες πάθους με παλιά ιστιοπλοϊκά

Μπορεί ο 3ος Διεθνής Αγώνας Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών να μην πραγματο-ποιήθηκε το περασμένο Σ/Κ στην Κέρκυρα γιατί αέρας δεν φύσηξε, αλλά στέφθηκε με επιτυχία η διοργάνωση !

Τα πληρώματα των 28 σκαφών από διάφορες χώρες, που έδωσαν ραντεβού στον όμιλο της Κέρκυρας, για το «Corfu Classic Yacht Race 2016», απόλαυσαν την προετοιμασία, τα πάρτι, ενώ ατελείωτες ήταν οι ιστορίες πάθους των ιδιοκτητών με τα παλιά ξύλινα σκάφη, τα περισσότερα ανακατασκευασμένα, που μοιάζουν να αντιδρούν σαν... άνθρωποι.

«Την είχα αφήσει εδώ και όταν γύρισα με πέταξε από τη σκάλα»! Πήγε να ανεβεί και, τσουπ, παραπατά και πέφτει. «Δεν είναι τυχαίο, μου κρατούσε μούτρα η Alexandra» λέει ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας. Ο έρωτάς του με την «Alexandra» κρατά από το ’13 και είναι θυελλώδης. Δεν μιλούσε για γυναίκα αλλά για σκάφος! 

Τα πληρώματα των 28 σκαφών από διάφορες χώρες που έδωσαν ραντεβού στον Ομιλο της Κέρκυρας γνωρίζουν ότι πολλά μπορούν να ελέγξουν, όχι όμως και τον άνεμο. Και απόλαυσαν με την καρδιά τους τα τρία πάρτι που έστησαν οι διοργανωτές. «Ως γνωστόν, η Αεροπορία βομβαρδίζει, το Πεζικό κάνει την κατάληψη αλλά το Ναυτικό την καλύτερη δεξίωση» όπως είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων.

Πηγή (και περισσότερα): kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου