14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πολάκης, με την ανοχή του Μαξίμου, συνεχίζει τις αήθεις επιθέσεις του

Μετά την χυδαία επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα και καθώς το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να τον αποδοκιμάσει, ο αναπληρωτής υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης όχι μόνο συνέχισε και την Τρίτη στο ίδιο τέμπο βάλλοντας κατά του Παύλου Τσίμα αλλά σε νεότερη ανάρτησή του στο Facebook εμφανίστηκε όχι μόνο αμετανόητος για όσα έχει γράψει τα τελευταία 24ωρα, αλλά επιδίδεται και σε νέα επίθεση κατά όσων τολμούν να του ασκήσουν κριτική!

Έγραψε λοιπόν ο αναπληρωτής υπ. Υγείας:

Η επιχείρηση "δολοφονία χαρακτήρα" που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες απο σοβαροφανείς κονδυλοφόρους, "διάσημους" παρουσιαστές, "αξιοπρεπείς" σχολιαστές "προςβεβλημενους" δημοσιογραφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαινιδες της διαπλοκής) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που εχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ισχυ που είχε, επειδή αυτή η κυβέρνηση 

- έκλεισε τη στρόφιγγα απο τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
- χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και
- το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε, χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβερνηση αλλα και την εξουσία.
Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρωνητης δημοσιογραφίας, αλλα και τρολλακια του Μουρούτη, ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά "αγανακτισμένοι":
Όσες βρισιές, ψευτιές, χαρακτηρισμούς, προσβολές, απειλές και να χρησιμοποιήσετε
1) είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε ή να με υποτιμήσετε
2) εχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3) Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ

Σημειώνεται ότι στο δελτίο του ΣΚΑΙ ο Παύλος Τσίμας είχε κάνει το εξής σχόλιο: 
«Ο κ. Πολάκης έχει το ακαταλόγιστο, το πρόβλημά μου δεν είναι ο κύριος Πολάκης, είναι ότι οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο, όσο παραμένει θεωρούν συμβατή τη γλώσσα και την κουλτούρα της Χρυσής Αυγής σε μια δημοκρατική κυβέρνηση»

Για τον Παύλο Τσίμα λοιπόν, επίσης μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει: 
“Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της "σοβαρής "Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!! ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κανει Παύλο Τσίμα. Ή αλλιώς μεχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ”.

Όμως το πρόβλημα δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Το πρόβλημα είναι η ανοχή που επιδεικνύει στην περιπτωσή του το Μέγαρο Μαξίμου. Με τη σιωπή του δημιουργεί την εντύπωση ότι επιδοκιμάζει την τακτική του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου