28 Νοεμβρίου 2018

Τραμπ στο Twitter: Φωτομοντάζ με Ομπάμα και ζεύγος Κλίντον στη φυλακή!

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ή προώθησε σήμερα στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, μια σειρά μηνυμάτων που στοχοθετούσαν τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ, τον Μπαράκ Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ξεκίνησε με ένα tweet με το οποίο επετίθετο, όπως το κάνει συχνά, στον Ρόμπερτ Μάλερ, που έχει αναλάβει τη ρωσική έρευνα, η οποία δηλητηριάζει την προεδρική θητεία του μεγιστάνα. 

«Η συμμορία των μαινόμενων Δημοκρατικών του Μάλερ ζητά στυγνά από τους μάρτυρες να ψευδορκήσουν» έγραψε ο Τραμπ, προτού συμπληρώσει: «Πρόκειται για μια νέα εποχή Τζόζεφ Μακάρθι» αναφερόμενος στον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή που το 1950 είχε εξαπολύσει εκστρατεία κατά όσων θεωρούνταν ύποπτοι ότι είναι κομμουνιστές.

Donald J. Trump‏ @realDonaldTrump
While the disgusting Fake News is doing everything within their power not to report it that way, at least 3 major players are intimating that the Angry Mueller Gang of Dems is viciously telling witnesses to lie about facts & they will get relief. This is our Joseph McCarthy Era! 

Κατόπιν, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε retweet σε μια σειρά τεσσάρων μηνυμάτων που προέρχονταν από έναν λογαριασμό, τον "The Trump Train", που παρουσιάζεται ως «υποστηρικτής» του.

Μεταξύ αυτών βρισκόταν ένα φωτομοντάζ όπου εμφανίζονταν προσωπικότητες του κόμματος των Δημοκρατικών ή πρόσωπα τα οποία στοχοθετεί συχνά ο Τραμπ, στη φυλακή. 


Ανάμεσά τους μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον, τον Τζον Ποντέστα (τον διευθυντή της ομάδας της Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία του 2016), τον Ρόμπερτ Μάλερ ή και τον Τζέιμς Κόμεϊ (τον πρώην διευθυντή του FBI).

Το φωτομοντάζ συνοδεύεται από το σχόλιο: «Τώρα που αποδείχθηκε πως η συμπαιγνία με τη Ρωσία είναι ένα ψέμα, πότε θα ξεκινήσουν οι δίκες για προδοσία;». 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου