26 Ιουνίου 2013

Περίεργα: Διαδήλωσαν για τον Μπερλουσκόνι "Είμαστε όλες πόρνες"

Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλοντας να δείξουν τη διαφωνία τους στην καταδίκη του κεντροδεξιού ηγέτη σε επτά χρόνια φυλάκιση και δια βίου στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, στη γνωστή υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ».
Συγκεκριμένα, στο παρασκήνιο της συνάντησης του κεντροδεξιού ηγέτη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Εντίκο Λέτα, οργισμένοι υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέβηκαν χθες σε κεντρική πλατεία της Ρώμης και αναρτώντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Siamo tutti puttane" («Είμαστε όλοι πόρνες») διαδήλωναν την αντίθεσή τους στη δικαστική απόφαση.

Ο διοργανωτής της διαμαρτυρίας Τζουλιάνο Φεράρα.

«Ελάτε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην αδικία της δικαιοσύνης, ενάντια στον μισητό και υποκριτικό μοραλισμό, ενάντια στην πολιτική, δικαστική και ενημερωτική κακομεταχείριση», έγραφε ο Φεράρα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του. 

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών έληξε με το τραγούδι των Rolling Stones, Ruby Tuesday, προς τιμή της Μαροκινής - ανήλικης τότε- χορεύτριας νυχτερινού κέντρου Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστής ως Ρούμπι. 

Η 27χρονη σύντροφος του Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, μιλάει στους δημοσιογράφους.

Στη συνάντηση εμφανίστηκε και η Φραντζέσκα Πασκάλε, η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του 76χρονου Μπερλουσκόνι, η οποία μιλώντας προς τους δημοσιογράφους χαρακτήρισε την καταδίκη του Καβαλιέρε «ανέντιμη και ντροπιαστική», προσθέτοντας ότι αισθάνεται ντροπή για το «άρρωστο δικαστικό σύστημα» της χώρας της (και προφανώς ...υπερήφανη για τον Σίλβιο!).
_____________
Πηγή: ΕΘΝΟΣ On Line 26/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου