25 Ιουνίου 2014

Περίεργα: Ο Σουάρες δάγκωσε και κάποιος Νορβηγός κέρδισε στο ...στοίχημα!

Συνέβη και αυτό στο μουντιάλ της Βραζιλίας: Στον αγώνα Ουρουγουάης - Ιταλίας 1-0, δυο λεπτά πριν το γκολ, ο παίχτης της Ουρουγουάης Σουάρες δάγκωσε τον Ιταλό Κιελίνι στον ώμο! 

Και δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η τρίτη, που ο Σουάρες (επιθετικός παίχτης της Λίβερπουλ σήμερα) προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια. Το 2010, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Αγιαξ δάγκωσε τον Οτμαρ Μπακάλ στο ντέρμπι με την Αϊντχόβεν, ενώ το 2013 θύμα του ήταν ο Ιβάνοβιτς της Τσέλσι. Στην Πρέμιερ Λιγκ μάλιστα είχε τιμωρηθεί με δέκα αγωνιστικές. Λογικά, και τώρα κινδυνεύει με τιμωρία από την ΦΙΦΑ. 

Θύτης και θύμα στο γήπεδο

Όμως ένας τολμηρός Νορβηγός παίκτης του στοιχήματος, εξαιτίας της "δαγκωματιάς" του Σουάρες, είχε μια εκπληκτική απόδοση. Είχε ποντάρει 12 ευρώ στην πιθανότητα ο παίκτης της Ουρουγουάης να επαναλάβει το «κατόρθωμά» του και έτσι πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει τα 15.000 ευρώ που κέρδισε.

«Έβλεπα το παιχνίδι και όταν αυτό συνέβη άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από φίλους μου που ήξεραν ότι είχα ποντάρει. Άρχισα να γελάω. Είπα μέσα μου, είναι δυνατόν να έκανε πάλι το ίδιο;» δήλωσε ο 
Νορβηγός παίκτης του στοιχήματος

Τελικά μπορεί η Ουρουγουάη να προκρίθηκε στην επόμενη φάση κερδίζοντας την Ιταλία με 1-0, αλλά από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να παίζει χωρίς τα δόντια του Σουάρες!!!

Πηγές: in.gr και tanea.gr
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231329821
http://www.tanea.gr/news/sports/article/5134796/o-soyares-dagkwse-o-godin-skorare-kai-h-oyroygoyah-prokrithhke/

1 σχόλιο:

  1. Ποινή τεσσάρων μηνών επέβαλε η FIFA στον Λουίς Σουάρες για την ενέργειά του να δαγκώσει τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιταλία την περασμένη Τρίτη. Η ποινή έχει ισχύ για όλες τις αθλητικές του δραστηριότητες μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων. Την ίδια ώρα, στην απόφαση να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον Ουρουγουανό άσο σε διαφημίσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο προέβη η Adidas, τονίζοντας ότι υποστηρίζει απόλυτα την ποινή της FIFA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή