9 Φεβρουαρίου 2021

Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος κ. Βαξεβάνη

Είναι γνωστή η εμμονή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη να δημοσιεύει, από τη δική του φυσικά οπτική γωνία, οτιδήποτε αφορά την συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ανεξάρτητα αν αυτό είναι πραγματικό ή διαστρέβλωση της πραγματικότητας ή ακόμη και προϊόν φναντασίας. 

Όπως σήμερα, που η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο στις 8 Οκτωβρίου του 2019, εμφανίζεται ότι πραγματοποιήθηκε τώρα εν μέσω καραντίνας. Και η εμμονή του αυτή είναι σίγουρα κακός σύμβουλος. 

Η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο twitter σήμερα:

Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
Η Μαρεβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νοιώθουν Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν.

Η ανάρτησή του αυτή συνοδεύεται από τη διπλανή φωτογραφία, με το σχετικό δημοσιεύμα να φέρει σημερινή ημερομηνία.

Η διάψευση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη:

Mareva Grabowski-Mitsotaki @MarevaGrabowski
Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού μέσω του Γραφείου Τύπου:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. 
Και προσθέτει: «Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».

Και η απάντηση Βαξεβάνη:

Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
Νομίζαμε τα έχουμε δει όλα. Η Μαρέβα (μας λέει η ΝΔ και όχι η Μαρεβα) θα μας στείλει εξώδικο γιατί Αιγύπτιος δημοσιογράφος λέει πως πήγε στην Αίγυπτο. Έχουν τρελαθεί

Χωρίς άλλα σχόλια. Ο καθένας, από τη σκοπιά του, θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. 

Πηγές: twitter.com, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου