17 Ιουλίου 2023

Η άγρια κόντρα του διευθυντή της «Αυγής» με τον Πολάκη

«
Life style, καλλιστείa, λούμπεν, σεξισμός και ψευτοπαλικαριές»

Κόντρα ξέσπασε στα Social Media ανάμεσα στον διευθυντή της «Αυγής», Σπύρο Ραπανάκη, και τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ο πρώην υφυπουργός Υγείας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «όρους Life style» και «καλλιστεία». 

«Ο Αλέξης ως Πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν», είχε πει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης. Αιχμές που φαίνεται ότι στρέφονται κατά της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία εκτός των άλλων έβαλε και το δίλημμα «Αριστερά ή Κέντρο».

Η ανάρτηση του διευθυντή της «Αυγής»

Ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Ραπανάκης, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι "αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια" δεν θα είχαν ακουστεί αυτοί οι χαρακτηρισμοί και ότι πλέον "
δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριες".

Σπύρος Ραπανάκης
Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν.
Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριες.

Οργισμένη απάντηση Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στην κόντρα σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση του διευθυντή της «Αυγής» σε έντονο ύφος:

«Διευθυντή της Αυγής ,αυτό άκουσες από την ομιλία μου;;;Τα αλλά δεν τα άκουσες; Η απλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν!! Εσυ ,εμένα!!! Μόνο για φτύσιμο ειναι οι χαρακτηρισμοί σου. Πράγματι είναι καιρός να μπουνε κατακόκκινες γραμμές,στην δηθενια ,στη θολούρα ,στον δικαιωματισμο του περιθωρίου,στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω ,ανασηκωμένα φρυδακια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς», ήταν τα λόγια του.


Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί κάποτε ισχυρίζονταν ότι έχουν την αποκλειστικότητα στο "ηθικό πλεονέκτημα"!

Πηγές: Στοιχεία από iefimerida.gr , Athens Voice , facebook.com
Στη φωτογραφία οι Ραπανάκης και Πολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου