13 Σεπτεμβρίου 2016

Δ. Τσιόδρας: Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων

Είναι φορές που οι φορείς της εξουσίας ξεπερνούν τα θεμιτά όρια και με τις ενέργειές τους προσβάλουν τη νοημοσύνη των πολιτών. Κάτι τέτοιο θεώρει ότι συμβαίνει τελευταία ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, όταν δηλώνει*:

«Στην αυταρχική νοοτροπία του κ. Τσίπρα δεν χωράει η λέξη "ανεξαρτησία". Έτσι μετά την υποβάθμιση του ρόλου των ανεξάρτητων αρχών, όπως το ΕΣΡ, και την υπόδειξη στους δημοσιογράφους ποια θέματα οφείλουν να προβάλλουν, ήρθε χθες και η προσπάθεια υπαγόρευσης στη Δικαιοσύνη της απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες.
Όλη η Ελλάδα άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει για το ενδεχόμενο να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός: "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα".
Από το Μέγαρο Μαξίμου, αντί να παραδεχθούν το ατόπημα, προσπαθούν να πείσουν όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη ότι δεν κατάλαβαν καλά. Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων και ας σεβαστούν τους δημοκρατικούς κανόνες που υπαγορεύουν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».


'Ομως, ας μην ανησυχεί ο κ. Τσιόδρας, οι Έλληνες και νοημοσύνη έχουν και κρίση! Και όταν έρθει η ώρα θα το αποδείξουν...


* topotami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου