4 Σεπτεμβρίου 2016

Γκλεν Κιμ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ελλάδα

Ο ταλαντούχος κορεάτης Γκλεν Κιμ, σύμβουλος των Βαρουφάκη, Τσακαλώτου και του Αλ. Τσίπρα, είναι σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στο Βήμα, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ελλάδα. Γράφει συγκεκριμένα ο ΒΗΜΑτοδότης:

"Για να ξέρετε, το 0,5% από τα έσοδα που θα εισπράξει η κυβέρνηση από τις τηλεοπτικές άδειες θα πάνε για την αμοιβή ενός συμβούλου των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον ταλαντούχο Γκλεν Κιμ (σκίτσο), τον κορεάτη σύμβουλο των Βαρουφάκη, Τσακαλώτου και του Αλ. Τσίπρα. Η συνολική αμοιβή του σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα διαψευσθεί ανέρχονται σε 1,3 εκατ. ευρώ. Εκ του ποσού αυτού ο κ. Κιμ έχει λάβει 800.000 ευρώ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβει ακόμα 500.000 ευρώ καθιστώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο από το Δημόσιο εν Ελλάδι. 

Εως τώρα την αμοιβή του η κυβέρνηση την κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό (γιατί άραγε;), αλλά τώρα θα αναγκαστεί να την αποκαλύψει στη Βουλή, αφού ήδη κατατέθηκε μία ερώτηση από βουλευτή του ΠαΣοΚ και ακολουθεί άλλη μία (θα κατατεθεί τη Δευτέρα) από βουλευτές της ΝΔ.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι ο κ. Κιμ και ο συνεργάτης του Πίτερ Λεγκλέρ μετέχουν ενεργά στη διαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2015. Αθροιστικά είναι σύμβουλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 20 συνεχόμενους μήνες και οι μέσες μηνιαίες αμοιβές τους είναι, σύμφωνα με στοιχεία που δεν επιδέχονται διάψευση, 65.000 ευρώ, συνυπολογιζομένων των 500.000 ευρώ που θα λάβουν προσεχώς".


Πηγή: tovima.gr 
Το σκίτσο είναι της Έφης Ξένου 

Σημείωση: Το εαν αληθεύουν όλα τα παραπάνω απομένει να αποδειχθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου