7 Ιουλίου 2017

Άκης Τσοχατζόπουλος: Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή

Στην πρώτη του συνέντευξη, το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά από πέντε χρόνια στη φυλακή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ισχυρίστηκε ότι ποτε του δεν πήρε μίζες, απέδοσε την καταδίκη του σε συνομωσία, επιτέθηκε στους κ.κ. Σημίτη και Παπανδρέου και αποκάλυψε ότι σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ!

Ειδικότερα, ο προσφάτως αποφυλακισθείς για λόγους υγείας πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, υποστήριξε ότι δεν έβαλε ποτέ «το δάχτυλο στο μέλι», ούτε δωροδοκήθηκε. Επέμεινε στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του!

Ανέφερε επίσης ότι η ζωή του δεν ήταν πολυδάπανη. «Ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα» είπε. Πράλληλα ισχυρίστηκε ότι το πρώτο δικαστήριο από το οποίο καταδικάστηκε, ήταν στημένο!

Ο πρωην υπουργός τάχθηκε υπέρ μίας «νέας αριστεράς», ενώ επεσήμανε ότι από το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν έκρυψς ότι, σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Έγινε μια προσπάθεια... Την εκτιμώ. Την στιγμή αυτή, είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις [...] Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος παρατηρεί πώς είναι σημαντικό ότι ο Τσοχατζόπουλος ίσως ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, τι να ψήφιζα; Μα, υπάρχει τίποτε άλλο. Τι να ψηφίσεις δηλαδή, δεν κατάλαβα» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγές: alphatv.gr, protothema.gr, naftemporiki.gr 

Σχετικές αναρτήσεις:
11 Απριλίου 2012
Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
4 Μαρτίου 2013
Σε οκτώ χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος
8 Οκτωβρίου 2013
20 χρόνια κάθειρξη για Τσοχατζόπουλο χωρίς αναστολή
8 Ιουνίου 2014
Νίκος Ζήγρας: Το AKΙS GATE, ο Μίμης και οι μίζες






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου