19 Ιανουαρίου 2019

Το «Φεγγαράκι στην Ακτή» επέστρεψε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Μετά από τρία χρόνια απουσίας το "Φεγγαράκι στην Ακτή" επέστρεψε και πάλι στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, φωτίστηκε και θα αποτελεί πλέον ένα νέο ορόσημο για τους Θεσσαλονικείς.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανύψωσης του πολύπαθου γλυπτού από τη θάλασσα με αερόστατο, στο ύψος του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς». 

Τον Φεβρουάριο του 2016 άγνωστοι κατέστρεψαν το γλυπτό του Παύλου Βασιλειάδη και στη συνέχεια το πέταξαν στη θάλασσα. 


 «Το "Φεγγαράκι" επέστρεψε στην Παραλία, πιο όμορφο, πιο επιβλητικό, πιο μαγευτικό, να συντροφεύει τις μέρες και τις νύχτες μας», δήλωσε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υπογράμμισε ότι το «"Φεγγαράκι" αφού έκανε μια μεγάλη βόλτα τα τελευταία χρόνια και ελαφρώς κακόπαθε κιόλας, χάρη στη δωρεά του κ. Σταύρου Ανδρεάδη μπήκε πάλι στη θέση του. Και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην έχουμε παρατράγουδα» πρόσθεσε. 


Ο επιχειρηματίας και δωρητής, Σταύρος Ανδρεάδης, σημείωσε ότι «είναι πραγματικά πολύ καλή η στιγμή που βλέπουμε αυτό το πολύπαθο "Φεγγαράκι", που πέρασε από μύρια κύματα, βούλιαξε, βανδαλίστηκε και βρέθηκε σε διάφορα σημεία, να έρχεται σε μια θέση που ελπίζω να είναι και η τελική του». 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsbomb.gr 
Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου